Oğlum adam yenmiş işte, 10 günde yenmiş. Denk olsalardı 1 yılda zor yenerdi. Oda'dan gelen bilgi kesin yayalım arkadaşlar. xd.
Eiichiro Oda, adına senden özür dilerim
Oğlum adam yenmiş işte, 10 günde yenmiş. Denk olsalardı 1 yılda zor yenerdi. Oda'dan gelen bilgi kesin yayalım arkadaşlar. xd.
Eiichiro Oda, adına senden özür dilerim
Darbe aldığı tek an WB arkadan saldırınca oluyor. Kaldı ki WB hasta ve yaralı doğru ancak hala dünyadaki en güçlülerden biriydi.KK seviyesine yakın adam, KK etmeyen ve yaşlı, hasta ve ağır yaralı olan birinden ciddi darbeler alıyor.
LelHerhangi bir yonkouya kaybeder.
Gözlem hakisi diye bir şey var değil mi? Ayrıca bence O WB hiçbir yonko'yu yenemezdi, ama konu o değil. KK seviyesi ile kıyaslıyorsak arada çok mesafe var yani. :dDarbe aldığı tek an WB arkadan saldırınca oluyor. Kaldı ki WB hasta ve yaralı doğru ancak hala dünyadaki en güçlülerden biriydi.
Lel
Yonkoyu güçlü tutman gerek çünkü bu Shanks'ı güçlü kılar ve bu da Mihawk'ı Mantığını anladım.
Kardeş o vakitler haki sistemi oturmuş bir şey değildi ki Sanki savaş alanındaki herkes gözlem hakisinde bombastik seviyelerde idi de bir tek Akainu kullanmadı. Lafa gel.Gözlem hakisi diye bir şey var değil mi?
BM'i yenebilme şansı var. Kaldı ki, o WB hiç bir amirali de yenemedi zaten ee ?O WB hiçbir yonko'yu yenemezdi
Ben KK seviyesi ile ilgili bişi demedim. Sen WB yekeyek dövüşte bir sürü darbe indirmiş gibi konuşmuştun ancak sadece 1 darbe idi ve o da Akainu'nun arkasından gelerek yaptığında oldu ve Akainu 2-3 dk sonra yer altından çıkageldi herif zaten. Shanks gelmese WB korsanlarının yokoluşunun sebebi olacaktı.KK seviyesi ile kıyaslıyorsak arada çok mesafe var yani.
Sherlock'cum olayı nasıl da hemen çözdünnnn! Ama çok zahmet ettin. Mihawk'ı yonkou seviyesi görmemiz için bunlara gerek yokLel
Yonkoyu güçlü tutman gerek çünkü bu Shanks'ı güçlü kılar ve bu da Mihawk'ı Mantığını anladım.
Kuzan Başgan indirdi bunu kesin. Kahpelik yapıp arkadan falan vurmuştur, tanıyoruz Sakazuki'yi.Oğlum adam yenmiş işte, 10 günde yenmiş. Denk olsalardı 1 yılda zor yenerdi. Oda'dan gelen bilgi kesin yayalım arkadaşlar. xd
1- Enel'in kullandığı gözlem hakisini unutmuşsun sanırım. Ben kendisinden o kadarını beklemiyorum zaten. Ama arkasındaki adamı da fark etsin bir zahmet.Kardeş o vakitler haki sistemi oturmuş bir şey değildi ki Sanki savaş alanındaki herkes gözlem hakisinde bombastik seviyelerde idi de bir tek Akainu kullanmadı. Lafa gel.
BM'i yenebilme şansı var. Kaldı ki, o WB hiç bir amirali de yenemedi zaten ee ?
Ben KK seviyesi ile ilgili bişi demedim. Sen WB yekeyek dövüşte bir sürü darbe indirmiş gibi konuşmuştun ancak sadece 1 darbe idi ve o da Akainu'nun arkasından gelerek yaptığında oldu ve Akainu 2-3 dk sonra yer altından çıkageldi herif zaten. Shanks gelmese WB korsanlarının yokoluşunun sebebi olacaktı.
Bugün BM gibileri veteran level karakterler tarafından bile rezil edilebilirken. WB'nin o darbesinden sonra Akainu 2 Savaş Lordu(Jinbei ve Croco) + 14 Tümen Komutanını (içlerinde Marco ve Vista olan) önüne katıp kovalıyordu.
Aynı şeyi BM'in yapabileceğini ya da aynı dominant etkiyi yaratabileceğini sanmıyorum. Ultimate atağı ile zaten yaralı olan Ulti'yi bile tekleyemiyor daha. Akainu'nun Franky'nin suratına motor atarak yere kapaklanacağını düşünemiyorum
Öyle bir şey olursa Kuzan daha güçlü derim zaten, ha dövüş sonuçlanmıyordu da Akainu mecbur bir hinlik yaptıysa da bu sefer denkler derim. Ama ortada öyle bir şey görmediğimiz ve Akainu'nun yendiği söylendiği için Akainu daha güçlüdür diyorum bundan doğal bir şey yok.Kuzan Başgan indirdi bunu kesin. Kahpelik yapıp arkadan falan vurmuştur, tanıyoruz Sakazuki'yi.