Hükümet*Eline sağlık Sakazuki net olarak denizci tarafının en güçlü adamı.
Hükümet*Eline sağlık Sakazuki net olarak denizci tarafının en güçlü adamı.
Evet, ben anketi yorumladım sadece. Yoksa büyük başbuğu yorumlamak bizim haddimize değil.Konuyu okumamışsın. Anket yan ürün usta. İçerik farklı.
Yaşlı hali buysa genç halini görmeye gerek yok zaten.Garp yaşlı.
5 taç olması zor ama olursa Yonko’dan güçlü demektir.Evet, ben anketi yorumladım sadece. Yoksa büyük başbuğu yorumlamak bizim haddimize değil.
Yaşlı hali buysa genç halini görmeye gerek yok zaten.
Dünyanın en güçlü adamından güçlü olduğunu Mf'de kanıtlamışken yonkoudan güçlü müçlü gibi kelimeler sana yakışmıyor kral.5 taç olması zor ama olursa Yonko’dan güçlü demektir.
Sen niye Akainu övmeye başladın?Dünyanın en güçlü adamından güçlü olduğunu Mf'de kanıtlamışken yonkoudan güçlü müçlü gibi kelimeler sana yakışmıyor kral.
With his level of controlling and the ability to freely manipulate the LavaSaka'nın meyve bence en bitirici meyve değil ya. Magma sıcaklığından daha büyük etkisi olan şeyler çıkacaktır. Bu birazda karakterle alakalı diye yorumluyorum. Enel'in meyveyi bir amiralde görsek bence hayran olacaktık veya Mr3 mum meyvesi amiralde olsa uçacaktı meyve. Meyveler kendi başına bir etken ama kullanıcıya göre de mangaka sınır çiziyor.
Meyveyi üst düzey çoğu adam kontrol eder. İpten bana tv yapmadı ya.:dsWith his level of controlling and the ability to freely manipulate the Lava
Şurada Sakazuki’nin meyve kontrolünden de bahsediyor zaten.