Lucci, Kizaru'nun girdiği tripleri görünceMangada ise ;
Lucci : Kizaru abimle birlikte hepinizi öldürcez
- Seni amiral olarak kabul etmiyorum
Lucci, Kizaru'nun girdiği tripleri görünceMangada ise ;
Lucci : Kizaru abimle birlikte hepinizi öldürcez
Zoro Mihawk'ı geçip Yonko gücünde olacak diyenler vardı reis. Neyse ki azaldı o söylemler.Bunu yazan bizden değildir kardeşim. Net.
Kuzan çaycı değil.ışıkçı reisle aramaki çaycı.Çaycı kadrosunu saymıyoruz.
Ah şu algı oyunlarınız bir bitmedi ya amiraller ele avuca düşünce mihawk a mı sardınız şimdi , Mihawk reis , Garp la sengoku nun prime zamanında tavvvşan niyetine amiral avlarken , shanks goroseilerin kapı paspasını temizliyordu.Zoro lobisi Yonko lobisiydi bir ara. Shanks > Mihawk bile yazarlardı. Çok şaşırmamak lazım.
Mihawk'ın seviyesi konusunun başlarını oku dostum. Mihawk Yonkolar karşısında %10 oy bile oy almıyordu zamanında. Birçok Amiralci top tier kavramını desteklediği için Mihawk savınuyordu. Şimdi Mihawk yükseldi diye tüm Zorocular Mihawk mı savunmuş oldu?Ah şu algı oyunlarınız bir bitmedi ya amiraller ele avuca düşünce mihawk a mı sardınız şimdi , Mihawk reis , Garp la sengoku nun prime zamanında tavvvşan niyetine amiral avlarken , shanks goroseilerin kapı paspasını temizliyordu.
Onları diyenler , zoro fanı görünümlü sanji fanları ve zoro haterları , çok profosyonel çalıştıkları için bulamadık bir türlü onları.Bulduğumuz ilk gün kılıç koklatacağız . Denilene göre zoro haterları ve sanji fanları öyle kişilermişki , iki hater veya iki sanji fanı birbirini bile tanımıyormuş.Mihawk'ın seviyesi konusunun başlarını oku dostum. Mihawk Yonkolar karşısında %10 oy bile oy almıyordu zamanında. Birçok Amiralci top tier kavramını desteklediği için Mihawk savınuyordu. Şimdi Mihawk yükseldi diye tüm Zorocular Mihawk mı savunmuş oldu?