Akainu kötü adam değil yozlaşmış iyilerden neutral evil vs birçok kategorisi vardı bunun.
Akainu kötü adam değil yozlaşmış iyilerden neutral evil vs birçok kategorisi vardı bunun.
Aynen alan saldırısı falan poe fazla mı oynadın bu günlerde ? Nick-mesaj uyumların itachi>madara ya döndü yine xDBak gülüm, sana tonla şey diyorum, adam alan saldırısı yapıp suçsuz denizciler dahil pek çok kişiyi random katlediyor diyorum, tecavüzcülerin köpekliğini yapıyor diyorum, sen gidip dini iman askerden kaçmak ayıp diyorsun. Aslında yukarıdaki ciddiyetsiz saçma mesajını kaale alıp cevap vermemem gerekir de neyse.
Ben hangi mesajımda Kaidou’nun yaptıklarını, zulümlerini övmüşüm?
Akainu gemi olayı hükümet ile alakası yok iken adamı oradan vurmaya çalışmak aşırı baĞnazca ya. Bakıyorum kim yazmış nick de kaido yazıyor bi gülme geliyor böyle. Kimisi var sivil katili kid fanı devrimciyim diyor. Çok ironikler ama akainu tü kaka...Smoker Alabasta'da Luffy'i yakalasa kaçmayacaklardı
Naptın öyle reis. O zaman her şeyin suçlusu shanksSmoker Alabasta'da Luffy'i yakalasa kaçmayacaklardı
Ben sana diyorum ki adam en iyi villain demiş, Dofy dururken böyle demiş diyorum, sen diyorsun ki Akainu kötü değil melekAkainu kötü adam değil yozlaşmış iyilerden neutral evil vs birçok kategorisi vardı bunun.
Kötü karakter sevmekte sorun yok ama serinin bütün kötülüklerini Sakazuki işlemişte en büyük kötü oymuş, hükümetin yılmaz bir savunucusuymuş gibi bir algı var. Yanlış bir algı olmasa bir şey demem ama yani açıkça yanlış.Akainu gemi olayı hükümet ile alakası yok iken adamı oradan vurmaya çalışmak aşırı baĞnazca ya. Bakıyorum kim yazmış nick de kaido yazıyor bi gülme geliyor böyle. Kimisi var sivil katili kid fanı devrimciyim diyor. Çok ironikler ama akainu tü kaka...
Doğru ben bunu hep savunuyorum zatenNaptın öyle reis. O zaman her şeyin suçlusu shanks![]()
Luffy'nin yanında kaçanlar Buggy ile birlikte görece zararsız faaliyetlerdeler. Oraya Karasakal'ın geldiğini göz ardı etme. Asıl ağır suçluları o saldı. Smoker Luffy'nin ülkeleri kurtarmasını da sağladı onu nereye koyalım?@Skywalker Aklıma başka bir örnek daha geldi. Sence Smoker wg'ye karşı gelen çok iyi bir insan ancak Smoker'ın Alabasta'da Luffy'nin kaçmasına izin vermesi gelecekte Luffy'nin Impeldown firarını organize etmesine yol açtı. İyi bir korsan bir sürü burada şuan adını anmak istemeyeceğim suça karışmış diğer korsanı salarak sayısız kurban yarattı. Smoker istemeden bu kurbanları Luffy'yi kurtararak feda etti. Sakazuki Smoker'ın yerinde olsa Luffy'i yakalar ve bu gelecekteki kurbanları kurtarmış olurdu. Burada Sakazuki'nin adaleti mi daha "iyi" Smoker'ınki mi sence?
Burayı terk et kardeşim. 3-5 sene sonra tekrar ele alıcam seni. Şimdilik biraz daha olgunlaşman, seri dinamiklerini kavraman gerekiyor…Aynen alan saldırısı falan poe fazla mı oynadın bu günlerde ? Nick-mesaj uyumların itachi>madara ya döndü yine xD
Yani amiraller içinde mazur görülesi karakter Fujitora var. Kuzan zaten ayrıldı. Gerisi gördüğümüz kadarıyla savunulmayacak tipler.@Headhunter @Skywalker @kadir †. @Tiksav Lee Reislerim bunlar kızıl it savunuculuğu yapıyor, ne diyorsunuz bu duruma?
Daha yeni üye olmuş sayılır cahillik etmiş öğrenir zamanla.Ben sana diyorum ki adam en iyi villain demiş, Dofy dururken böyle demiş diyorum, sen diyorsun ki Akainu kötü değil melek![]()
Yav böyle düşünce olmaz. O halde Akainu’nun kötülüğünün bütün sorumluluğu ailesinde. Kişilerin iyilik ve kötülükleri kendilerini bağlar. Gitmiş Smoker şöyle etseydi, Shanks böyle etseydi diyor. Sanki Luffy kötü biriymiş de kötü yola da Shanks yönlendirmiş gibi…Luffy'nin yanında kaçanlar Buggy ile birlikte görece zararsız faaliyetlerdeler. Oraya Karasakal'ın geldiğini göz ardı etme. Asıl ağır suçluları o saldı. Smoker Luffy'nin ülkeleri kurtarmasını da sağladı onu nereye koyalım?