Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
Bırak da hangisinin daha ateşli olduğuna hatunlar karar versin ;)

Bob Ross gibi tablo çizmiş eleman keşke o mutlu küçük çiçekleri koymasaydı belki alfa olurdu o zaman :artiz:
Bob Ross reisin çizdiği her kanvas alfadır. Bu ilkokul çocuğunun resim defterinden fırlama ateş ve çiçeklere gereğinden fazla değer addetmeyelim lütfen.

Ne olacak senin bu roger düşmanlığın...
:hhh:
E adamın sevilesi tek şeyi Ace'se ben nabiyim.

Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Adam'ın tek günahı ace.
Ace'in sevilesi olması, Roger'ın vasıfsızlığından dolayı ortaya çıkardığı bir günahın kurbanı olduğu gerçeğini değiştirmiyor evet.
Ama Roger'ın vasıfsızlığı başka, Ace'in sevilirliği başka. Rouge ömrünü feda etti o işe yaramazdan düzgün bir evlat ortaya çıkarmak için tabiki günahkar Roger'a rağmen sevilesi olacak.

Ace'in sevilesi olması, Roger'ın vasıfsızlığından dolayı ortaya çıkardığı bir günahın kurbanı olduğu gerçeğini değiştirmiyor evet.
Ama Roger'ın vasıfsızlığı başka, Ace'in sevilirliği başka. Rouge ömrünü feda etti o işe yaramazdan düzgün bir evlat ortaya çıkarmak için tabiki günahkar Roger'a rağmen sevilesi olacak.
Evlat düzgün çıksa bir şey demiyicem. Adam bildiğin oden'in felsefesini izledi.
BEN DONAT OLMAK İÇİN DOĞDUM !

Yav roger'ın 100 katı olmasına gerek yok. Roger kadar olsaydı, wb'i dinleyip kaçardı. Akainu ile mahalle karısı gibi laf dalaşına girmezdi.
Roger kadar olsaydı ömrünün biteceğini anladığı anda, bütün dünyanın peşine takılacağını bildiği halde gidip çocuk yapardı.
Ace ise kardeşini teselli etmeyi seçti.

Modern sanata karşı ilgili biridir. Eserlerinde fazla böbürlenmenin sonunun vahamet olduğunu dile getiriyor. Yakar Geçerim ve Taş Yerinde Ağırdır adlı çalışmaları favorimdir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık