Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
Kaçmak isteyen denizciyi öldürmesi haricinde yaptığı diğer eylemlerin (bence) canice olmasına rağmen yapış amacını anlayabiliyorum. Tasvip etmiyorum ama kendi kafasındaki iyilik için savaşıyor.

Kaçmak isteyen denizciyi öldürmesi haricinde yaptığı diğer eylemlerin (bence) canice olmasına rağmen yapış amacını anlayabiliyorum. Tasvip etmiyorum ama kendi kafasındaki iyilik için savaşıyor.
Aga onda da haklı.Firar eden asker idam edilir.Tarih boyunca böyle olmuştur.Zaman zaman mahkemelerce,zaman zaman savaş ortasında.Türklerde de böyleydi.Kaçarsan ölürsün

Aga onda da haklı.Firar eden asker idam edilir.Tarih boyunca böyle olmuştur.Zaman zaman mahkemelerce,zaman zaman savaş ortasında.Türklerde de böyleydi.Kaçarsan ölürsün
Yahu firar eden diyorsun da bu denizci savaş alanına girmemiş ki. Savaş alanın girişinde "Korkuyorum,girmek istemiyorum" diyor. Savaş alanına girip, korkup geri kaçsa, tamam denilirdi ama savaş alanına girmemiş.

Savaştan kaçan asker ya komutan emri ile savaş meydanında yada rütbeli ise daha sonra askeri mahkeme ile idam edilir tarih boyunca bu böyleydi. Insanlar hala ya söyle olsaydı böyle olsaydı diyip duruyor anlamıyorum ki. O adamın işi zaten savaşmak. Bu idam uygulaması da zaten başkaları da firari askeri görüp peşine takılmasin diye yapılıyor.

Savaştan kaçan asker ya komutan emri ile savaş meydanında yada rütbeli ise daha sonra askeri mahkeme ile idam edilir tarih boyunca bu böyleydi. Insanlar hala ya söyle olsaydı böyle olsaydı diyip duruyor anlamıyorum ki. O adamın işi zaten savaşmak. Bu idam uygulaması da zaten başkaları da firari askeri görüp peşine takılmasin diye yapılıyor.
O dedigin sey "savas alaninda" olan bir durum. Savas alani disinda boyle bir hukum yok. Denizci eri savas alaninin disinda zaten.

Parali asker muamelesi olsa bile parasini vermezsin, atarsin birlikten.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık