Senin alıntıladığın mesajı alıntılayacaktım aslında, karıştı.Tamam. Bu darbe olmuyor mu?
Senin alıntıladığın mesajı alıntılayacaktım aslında, karıştı.Tamam. Bu darbe olmuyor mu?
Buna kesinlikle katılmıyorum. Worstgen'de Akainu'yu övme konuları var, Reddit'te meme sayfası Akainu ile dönüyor genelde. Sandığından çok var seveni.
Her yerde herkes aynı kişileri sevmeyecek ama buradaki gibi başka yerde ilah edildiğini görmedim.Yine ilah edilsin ona birşey demiyorum ama böyle sudan sebeplerle olunca komik bir görüntü oluşuyor.Bunun konuyla ne alakası var ? Her yerde herkes aynı kişileri mi sevecek ? Saçmalamayın diyorsun,kendin saçmalamışsın.
Ben de bir burada gördüm Akainu'nun "iyi" bir karakter olduğu iddiasını. Yoksa gücüne kişiliğine filan lafım yok.Ace olayından dolayı geyik malzemesi olarak kullanılmaya müsait serinin en çok sevilen karakteri sanılmasın o yüzden.Sen popülerlik sıralamasından haber ver.Sanki orada ilk 10 içindeymiş gibicesine seviliyor forumda.Niye çünkü alayına gider yaptı Ace'i öldürdü delik açtı falan herkesi tek alır mantığı var forumda.
Her yerde herkes aynı kişileri sevmeyecek ama buradaki gibi başka yerde ilah edildiğini görmedim.Yine ilah edilsin ona birşey demiyorum ama böyle sudan sebeplerle olunca komik bir görüntü oluşuyor.
İşini doğru yapıyor deniliyor örneğin.İşini doğru yaptığı için mi Kuzan vs Saka dövüşü oldu ve daha sonra Kuzan işini doğru yaptığı için mi ayrıldı ?
Şimdi burada işini doğru yapmayan tarafın Kuzan olduğu mu iddaa ediliyor.Sivil katletmek ve yargısız infazla astını öldürmenin işini doğru yapmak olduğunu da ilk defa duyuyorum.
Yanlış yapıyor fakat seviyorum dediler de birşey mi dedim.Eyvallah derim ama manga ortada yani adam işini düzgün yapıyor diye sevilmesi çok garip geliyor.
Hiç sorma kötü karakter demeyene tamam olabilir bakış açısı derim ama iyi karakter diyene aynısı diyemem öyle bir açı yok.Ben de bir burada gördüm Akainu'nun "iyi" bir karakter olduğu iddiasını. Yoksa gücüne kişiliğine filan lafım yok.
"Kötü karakter değil"e ben de tamamım canım. Ama WB'nin kötü, bu adamın iyi olduğu filan söyleniyor forumda. Ne günlere kaldık. Yakında Luffy de kötü karakter olur.Hiç sorma kötü karakter demeyene tamam olabilir bakış açısı derim ama iyi karakter diyene aynısı diyemem öyle bir açı yok.
Dediğini mi deldiğini mi? Açık konuş!Sakazuki reis vurduğunu yıktı, her dediğini dediğini yaptı. Serideki gösterilen en güçlü 3, 5 karakterden biridir.
Dediğini mi deldiğini mi? Açık konuş!![]()
Denizciliği bırakmak zorunda kalmak için mi : ))Aokiji ile kavga edeceğime keşke Fujitora ile etseydim diye pişman olup kara kara düşünüyordur şimdi.