Reddit ve WG'de tartışmalar devam ediyor. Yanlış bilgi diyenler de var. Bana da yanlış gibi geldi yorumları okuyunca. Belli olmaz yine de.Bu saatten sonra...
Reddit ve WG'de tartışmalar devam ediyor. Yanlış bilgi diyenler de var. Bana da yanlış gibi geldi yorumları okuyunca. Belli olmaz yine de.Bu saatten sonra...
Oda Sakazuki için ana karakter olsa bir yıla hikaye biterdi de dedi. Neden? Çünkü reyizin adalet ile beslenen iradesinden gelen gücü sonsuz. Son bilgi doğru olmasa bile bizim güvenimiz tam.Reddit ve WG'de tartışmalar devam ediyor. Yanlış bilgi diyenler de var. Bana da yanlış gibi geldi yorumları okuyunca. Belli olmaz yine de.
Ben mesajımı kaldırma isteği yolladım yine de. Fake spoilercılar gibi yanlış bilgi yaymayayım, Sakazuki reis gibi adaletli olalım. Birkaç güne bilgi kesinleşir zaten.Oda Sakazuki için ana karakter olsa bir yıla hikaye biterdi de dedi. Neden? Çünkü reyizin adalet ile beslenen iradesinden gelen gücü sonsuz. Son bilgi doğru olmasa bile bizim güvenimiz tam.
Garp fanları biter sevinsem mi fotomontajdır desem mi bilemedim.Ben mesajımı kaldırma isteği yolladım yine de. Fake spoilercılar gibi yanlış bilgi yaymayayım, Sakazuki reis gibi adaletli olalım. Birkaç güne bilgi kesinleşir zaten.
1 chapter’de de bitirebilir. 1. bölümde Kuffy’nin karşısına çıkar, öldürür ve op biter. Kısa ve öz çözüm. Ama kk olmak vs böyle bir olaydan söz ediyorsak, 45 chapter değil, 4555 chapter de bile bitiremez. Çünkü ileride göreceğimiz üzerine Luffy’e yardımcı olan balı, Sakazuki’ye yardımcı olmayacaktır.Kendisi One Piece'i 45 chapterda bitirebilecek güce sahip. Çok hafife alınıyor Reis.
Yaşlı whitebeard'ın Akainu'dan güçlü olduğunu düşünmüyorsun dimi reis?