Canavar ya canavar. Her sahnesi ayrı bir gerilim yaratıyor, bulunduğu ortamda kimse güvende değil .dd 15 yaş serisi okuduğumuz için bakalım nasıl kısıtlanıp saçma sapan harcancak. Şaşırt be Oda :/
Masa başı memuru Dragon'u döveceği günü iple çekiyorum.Canavar ya canavar. Her sahnesi ayrı bir gerilim yaratıyor, bulunduğu ortamda kimse güvende değil .dd 15 yaş serisi okuduğumuz için bakalım nasıl kısıtlanıp saçma sapan harcancak. Şaşırt be Oda :/
Nika'yı görmeden önce Luffy le dövüşmesini istiyordum da bu saatten sonra dövüşmezler, ki iyi ki de dövüşmezler. Reisi saçma sapan şekillere sokardı.Masa başı memuru Dragon'u döveceği günü iple çekiyorum.
Bence şuan tamamiyle Eggheade kitlenmiş durumda. Eğer BBye saldırmaya Kazanan Adasına Amiral ve ordu gönderirse BB korsanlarına erken veda edebiliriz. çünkü Arıkovanı zaten saldırı altında. İlla Teach ölür demiyorum ama BB korsanları çok kan kaybeder. Oda'nın bunu planladığını zannetmiyorum. Ayrıca Devrimciler de artık harekete geçecektir.Law ve Teach dövüşünü takip ediyordu. Bakalım sonucu duyunca harekete geçecek mi bir şeyler yapacak mı?
Sence Akainu aynı Shanks gibi Teach'i takip ediyor mudur? Bonney'i esir aldığında da Aka gelmişti adaya. Bizim dövüşten de haberdardı. Sanki bir kulağı da hep Teach'te.Bence şuan tamamiyle Eggheade kitlenmiş durumda. Eğer BBye saldırmaya Kazanan Adasına Amiral ve ordu gönderirse BB korsanlarına erken veda edebiliriz. çünkü Arıkovanı zaten saldırı altında. İlla Teach ölür demiyorum ama BB korsanları çok kan kaybeder. Oda'nın bunu planladığını zannetmiyorum. Ayrıca Devrimciler de artık harekete geçecektir.
Akainu tehlikeyi önceden fark edebiliyor. Bu luffy marineforda indiği anda olmuştu. Ama Bonney olayı dışında alakasını bilmiyoruz. Belki orada Aokiji faktörü bir şeyleri tetikleyebilir. Akainu ile anlaşmış olma ihtimali var. Ancak herşeyin ötesinde, Akainu şu an rahatça hareket edemiyor. Ne zaman bir şey denese WG engelliyor.Sence Akainu aynı Shanks gibi Teach'i takip ediyor mudur? Bonney'i esir aldığında da Aka gelmişti adaya. Bizim dövüşten de haberdardı. Sanki bir kulağı da hep Teach'te.