Bir konu da sana katılıyorum bir başka konuda katılmıyorum.Ana gücü meyve derken şunu kast ediyorum. Akainu magma sayesinde zaten üst düzeyde bir hasar gücüne sahip. Bu adam, bu hasar gücünü silahlanma hakisi sayesinde daha üst seviyeye taşıyamaz ya da meyve gücünü kullanmayıp fiziksel güç+silahlanma hakisiyle magmanın verdiği hasardan daha üst düzey bir hasar çıkaramaz. Yani Akainu'nun ihtiyacı olan hasar gücü zaten meyvesinde var. Bunun üstüne daha bir şey koyamaz saldırı gücü olarak.
Haki meselesine gelince. Burada da kast ettiğim şey silahlanma hakisi. Sonraki mesajımda da silahlanma hakisi üzerine yazdım zaten görmüşsündür. Gözlem hakisi üst düzey olabilir ya da iyi olabilir ona bir şey demedim. Silahlanma hakisi üzerinden devam edecek olursak... Akainu'nun yukarıda bahsettiğim meyve temelli hasar gücü nedeniyle silahlanma hakisine çok fazla ihtiyacı yok. Magmayla bir koyuyor mangal yapıyor zaten; et kokuyor her yer. Durum böyleyken kimse ben bu magmanın üstünü haki kaplıyım fantazisine girmez Akainu'nun silahlanma hakisine ihtiyaç duyacağı tek alan savunma olabilir. Şimdi bütünsel olarak bakacak olursak Akainu tarzında yeteneği olan ve bu yönde dövüşen birinin hakiyle ön plana çıkmış biri kadar silahlanma hakisinin olmasının mümkün olmadığı ortaya çıkar. Hele ki bu kişi bir imparatorsa öyle bir ihtimalin varlığı ortadan silinir.
Katıldığım konu high tier'da bulunan Meyvesiz adamların haki bakımından meyveli adamlardan daha üstün olduklarını düşünüyorum. Çünkü High Tier'daki meyveler affetmiyor (Burada kullanıcılarının payı da var bunu inkar etmiyorum) bu yüzden burada yalın ayak dolaşacak birisinin iki kat dikkatli ve iki kat dirençli olmak zorunda. Örneğin Wb'nin Kuzan'ın saldırısı sonrası donması ve saf dışı kalması meyvesi sebebi ile mümkün değilken bir anlık dikkatsizlik ve hata yapan aynı seviyede ki Shanks için kesin ölüm demek. Bu yüzden gözlem ve b.haki bakımından bu adamlardan üstte bulunması lazım ki mücadele edebilsin.
Katılmadığım konu bu kişilerin haki bakımından meyve kullanıcıları ile aralarında çok fark yoktur. Saka'nın silahlanmaya ihtiyacı yok diyorsun ama bu adam bir logia kullanıcısı olan Kuzan'dan bacak almış bir adam. Kuzan gözlem hakisi ile WB'nin saldırısını kendi saldırısına çeviriyor yani güçlü bir k.haki kullanıcısı bu adamın bacağını vermesi demek dövüşte Kuzan'ın b.hakisi Saka'nın gerisinde kaldı bu yüzden hasar aldı. Yani adam hem k. haki hem b.haki de belli bir seviye de. Ben sanmıyorum ki bu adamın yumruğunu b.haki basmadan b.haki basan bir düşmana karşı hasar verebilsin.