WB örneğinin hala saçma olduğunu düşünüyorum. Adamın anlaşma için orada olmadığı aşikar ve kaçması gayet doğal.WB örneğini anlamamışsın. WB denizcilerle durup savaşmak manasız çünkü yenersen bir daha yollayacaklar diyor bende BB'de aynı mantığa sahip orada diyorum.
''Takas yapmaktan vazgeçip'' diyorsun halen, ortada takas falan yok. Bonney'i tabii ki orda bırakacak ne yapacaktı? İstese öldürür öyle giderdi ama önemsiz diye bıraktı anlamadım Bonney'i orada bıraktı demeni Bonney takas teklifi kabul edilmedi hükümet istersen Bonney'i öldür veya bırak banane anlaşma yok dedi BB'ye.
Yapılan her şey için güç sarhoşu diye bahane üretilecekse işimiz var o zaman. Marco bile Akainu'dan korkmamış BB mi korkacak diyorum ona cevap veremiyorsun BB için taraflı yorum yaptığın belli de benim ismimi etiketleyerek bana niye sataştın onu anlamadım söylediğin saçma şeyleri onaylamamı falan mı bekliyordun.
Zaten BB anlaşma olmadığını öğrenince geri çekiliyor bunu yazdım ama BB karşıtı taraflı yorumlar yaptığından anlamamak işine geliyor tekrar yazıyorum:
- Auge savaş gemileri gelmiş ama anlaşma olmayacak diyor.
- BB'de nereden biliyorsun anlaşma olmadığını diyor.
- Auge de çünkü Akainu ile beraber gelmişler diyor.
Sen ise anlaşma olacaktı ama kaçtılar falan diyorsun halen, anlaşma olmayacağı için adamlar geri çekiliyor aynı WB'nin gereksiz yere dövüşmek istememesi gibi çünkü manasız, Akainu'yu yense bir şey elde edemez Akainu'nun yerine başka Amiral bulurlar ve buldular zaten Aokiji sonrası.
Çevirmenden daha iyi bir kanıtın yok, daha çok strateji demiş, BB'nin yüzünü görmüyorsun BB'nin konuşma şeklinde de korku olmadığını Japon çevirmen söylüyor yani elinde delil yok, sırf BB ile alakalı boş yorumlar atıyorsun benim ismimi etiketleyerek.
Bonney'in gemisini alırdı falan diye anlamsız bir örnek verme girişiminde bulunduğun için söyledim o kısmı.
Marco'da meyve gücüne yaslanıp blokluyor Akainu'yu. Hatta korkmadan Sengoku ve Garp'ın olduğu idam platformunu Zoan halinde uçmaya çalışıyor? BB'de aynı şekilde Akainu ve Sengoku'ya kafa tutuyor?
Ben anlaşma için orada beklediler ama Akainu'nun geldiğini görünce gemiyi alamayacaklarını bildikleri için kaçtılar diyorum.

''Daha çok strateji'' dememiş ''korkudan ziyade strateji gibi'' demiş. Çünkü Teach koşarak uzaklaşırken ''Buna hazır değilim'' diyor. O yüzden o Paulun yorumu olarak kalır.
Auger, Navy'nin geldiğini söylüyor,
Teach'de söz verdikleri gibi savaş gemisini getirdiler mi diyor.
Auger'da Evet bir gemi var ama biz hediye edileceğini düşünmüyorum diyor.
Teach'de Ne? Nereden biliyorsun bunu diyor.
Auger'da çünkü üstünde Akainu var diyor.
Burada eğer Akainu yerine bir koramiral olsaydı anlaşma yapılacağını Teach'lerin kaçmayacağını anlamak çok zor olmamalı. Koramiral olsa bile döverek alırlardı Akainu geldiğine göre gücünün yetmeyeceğini anlayıp tırsıp kaçtı işte. Manga sayfasını da bırakayım buraya doya doya oku.

One Piece Chapter 595 - One Piece Manga Online