Tüm kek arc'ında bunu diyenler vardı.Katakuri'yi yenemez çünkü Akainu çok yavaş ve gözlem hakisi o kadar yok![]()
Bunları geçtim Akainu'nun magması mochiye zarar verebilecek mi bakalım!?Katakuri'yi yenemez çünkü Akainu çok yavaş ve gözlem hakisi o kadar yok![]()
Niye Akainu kata kadar hızlı mı ? Onun kadar gözlem hakisi var mı ? Nasıl vuracak anlat ? Sizin mantığınız bu değil mi ?King ile Akainu'yu bir tutan ve aklınca mizah yapanları görünce gülüyorum. Akainu benim en sevdiğim denizcilerden biri. King Akainu ile karşılaşsa yüksek ihtimal tevbe eder yanında part time işe başlar.
Akainu serideki en üst düzey gözlem haki şovlarından birini yapmıştı MF'de. Akainu'da gözlem yok sadece KF'de dillendirilen bir şey.Niye Akainu kata kadar hızlı mı ? Onun kadar gözlem hakisi var mı ? Nasıl vuracak anlat ? Sizin mantığınız bu değil mi ?
Neden bahsediyoruz burada ? Hangi şov.Akainu serideki en üst düzey gözlem haki şovlarından birini yapmıştı MF'de. Akainu'da gözlem yok sadece KF'de dillendirilen bir şey.