Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 237 54.2%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.8%

• Kullanılan toplam oy
    437
20 sene önceki Kaido, Oden'i hibrit açmadan, dikkatini dağıtmış olsa da ilk ciddi darbede yenmemiş miydi?
Saldırı ile yeniyor işte. Oden 2-3 tane daha kılıç soksa ne olurdu acaba Kaido'ya... Oden ve üstü gibi adamların atakları 500 milyonluk adamların rende yapmasına benzemez. İçten bitirirler adamı.

Tek başına 10 milyarlık kadro ile savaşan adalet dağıtıcısı. Reis için boşuna 2 Yonko alır demiyoruz.

Marco -> 1. komutan ve 1.3 milyar ödülü var.
Izou -> 16. komutan ve 500 milyon ödülü var.
Reis ile savaşan diğer 12 komutan ortalama 700-800 milyon eder.
İzou yc5 veya 6 bence sıralama önemsiz wb tayfasinda

Saldırı ile yeniyor işte. Oden 2-3 tane daha kılıç soksa ne olurdu acaba Kaido'ya... Oden ve üstü gibi adamların atakları 500 milyonluk adamların rende yapmasına benzemez. İçten bitirirler adamı.
Ölmeyeceğine eminim. O Kaido'nun, 20 sene önceki Kaido olduğunun da altını çiziyorum tekrardan.

Tek başına 10 milyarlık kadro ile savaşan adalet dağıtıcısı. Reis için boşuna 2 Yonko alır demiyoruz.

Marco -> 1. komutan ve 1.3 milyar ödülü var.
Izou -> 16. komutan ve 500 milyon ödülü var.
Reis ile savaşan diğer 12 komutan ortalama 700-800 milyon eder.
Şu Vivre kart bilgilerini inanmayın.

Ayrıca tek başına değildi.

Luffy vs Doff konusunda hiç görmedim böyle söylediğini.Doff kafes itti kafes itmese daha güçlüydü falan.
Luffy'i Doflamingo'yu hakkıyla yenmedi ki bunu söyleyeyim. Law hasar verdi + Luffy kucakta taşındı, Doflamingo ancak öyle düştü.
Ekleme: Komutana çok yakındır, ama Komutan alamaz dedim evet. Çünkü Cracker'in direkt meyvesini iptal ettiler.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık