Forumda amiraller çok abartılıyor.Şu adamı sevenler forumdan kaybolsun lütfen
Son yonkou patlamasından sonra az bile abarttıklarını düşünüyorum.Forumda amiraller çok abartılıyor.
Mansur YavaşAklıma güncel siyasetten birisini getiriyor her görüşümde ama söylemek istemiyorum adını
Bu karasakaldırSerinin Dio Brando'su.
Dünya Hükümeti'nin çıkarlarını savunuyor.Kanun falan fasa fiso.Adalet anlayışı mutlak adalet üzerine, burası tamam. Anlamadığı kısım bu adam neyi savunuyor. Adalet diye kastedilen şey kanunlar mı? Mesela Garp halkı korumak için denizci olmuş diyebiliriz. Sakazuki ne için olmuş? Kimi veya hangi kurumu koruyor? Hangi kuruma hizmet ediyor? Yönetici olarak kimi görüyor merak ediyorum.
Kanun aslında dünya hükümeti. Denizcilerin şu anki birincil amacı halkı değil hükümeti ve kutsal ejderleri korumak. Halk ikincil planda. Merak ettiğim Sakazuki yönetici olarak kimi görüyor? Onun karakterindeki birinin böyle bir sistemi kabul etmesi tuhaf geliyor. Zaten bir ara 5 ihtiyarlarla Kutsal Ejderler sebebiyle bir tartışması oldu. Belli ki K.E'i sevmiyor. İleride onları indirmeye yönelik bir eyleme geçerse şaşırmam.Dünya Hükümeti'nin çıkarlarını savunuyor.Kanun falan fasa fiso.