Kaido'ya, wb'ın nasıl öldüğünü merak ediyormuşsun diyip dalmasını bekliyorum.2 yeni donuta bakar.
Kaido'ya, wb'ın nasıl öldüğünü merak ediyormuşsun diyip dalmasını bekliyorum.2 yeni donuta bakar.
Hangi karakter Donanma Amiralini 3 4 hamlede yok edecekmiş istersen Xebec istersen Kaido istersen Roger,kimse bir Donanma Amiralini o kadar kolay yenemez.Fark eder.
Ama şimdi dönem farkı var. Prime Sengoku olsa, 2-3 darbede alır demem. Gerçi çok ciddi değildim o dediğimde. Yinede prime WB'yi alabileceğini düşünmüyorum.Hangi karakter Donanma Amiralini 3 4 hamlede yok edecekmiş istersen Xebec istersen Kaido istersen Roger,kimse bir Donanma Amiralini o kadar kolay yenemez.
Aklımda fena sahneler dönüyor.Sabo ve Hancock birlikte zincirleniş halde,Garp Sabo'yla Ace ile konuştuğu gibi konuşuyor.Sonra Akainu Garp'ın arkasından beliriyor ve Ace'i hatırlatıyor ya da Sabo Ace'i anımsıyor ve Akainu'ya kafa tutuyor bir yandan da Garp pişman pişman bakıyor ama laf edemeyeceğini de biliyor protokol sebebiyle ama nerdeee o sahneler.Oda Efendi bi haltlar yiyip Akainu'yu mahvetmezse çok sağlam dönecek karakter.Reis'i 1000. Sayı da görürüz umarım.
Ama şimdi dönem farkı var. Prime Sengoku olsa, 2-3 darbede alır demem. Gerçi çok ciddi değildim o dediğimde. Yinede prime WB'yi alabileceğini düşünmüyorum.
Bi karar verBu sefer ciddiyim.
O zamanki kafa bir az uçuktu tabi. Uykulu bir şekilde yazıyordum.Bi karar ver
o zaman ciddiye almıyorumO zamanki kafa bir az uçuktu tabi. Uykulu bir şekilde yazıyordum.
Nefesin iftira kokuyor.Akainu Bey son derece dinli imanlı vatansever laik liberal bir sosyalisttir dediğiniz ayıp.Karaktersizdir,
Kendisini şuna benzetirim milyar milyar vergi kaçıran büyük şirketleri görmezden gelip seyyar satıcıların tezgahına çöken birileri gibi.
Prime WB Sakazuki'yi alır kısmını ciddiye al. 2-3 darbe kısmını ciddiye alma.o zaman ciddiye almıyorum
Dünya hükümetiyle bağını kesmesi lazım. Yoksa son savaşta bizim tayfaya düşman olacağından meze ederler. Teach'in karşısında luffy ile birlikte savaşabilir de ama o ihtimal biraz daha zayıf gibi.Aklımda fena sahneler dönüyor.Sabo ve Hancock birlikte zincirleniş halde,Garp Sabo'yla Ace ile konuştuğu gibi konuşuyor.Sonra Akainu Garp'ın arkasından beliriyor ve Ace'i hatırlatıyor ya da Sabo Ace'i anımsıyor ve Akainu'ya kafa tutuyor bir yandan da Garp pişman pişman bakıyor ama laf edemeyeceğini de biliyor protokol sebebiyle ama nerdeee o sahneler.Oda Efendi bi haltlar yiyip Akainu'yu mahvetmezse çok sağlam dönecek karakter.
Umarım 1000.bölümde görürüz.