Gözlem fakiri denilen adam şov yapmış aslında. Onlarca kişiden aynı anda saldırı aldı, bir tanesi bile işlemedi reise.
Gözlem fakiri denilen adam şov yapmış aslında. Onlarca kişiden aynı anda saldırı aldı, bir tanesi bile işlemedi reise.
WB balon kaplı gemilerle suyun altından geldiğinde ilk fark eden kişilerdendi aynı zamanda.
Akainu'nun duası kabul olsaydı gökten Brook yağardı
Bırak sağlam gözlem hakisini,şu yaptığı hareket Geleceği Gördüğüne Dair Keskin bir kanıt.Ama hala kesinlik yok.
Akainu gözlem hakisi WB'den sinsi saldırı yedi diye yıllardan beri gömülür. Biz de savaş içinde gözlem kasılmaz her zaman dedik ama inandıramadık. Sonra Luffy neden geleceği göremiyor, Luffy neden çöplerden saldırı yedi diye söylenmeler başlıyor...WB balon kaplı gemilerle suyun altından geldiğinde ilk fark eden kişilerdendi aynı zamanda.
Adam magma meyvesi yediği için yavaş. Yoksa görüşü gayet iyi.Akainu gözlem hakisi WB'den sinsi saldırı yedi diye yıllardan beri gömülür. Biz de savaş içinde gözlem kasılmaz her zaman dedik ama inandıramadık. Sonra Luffy neden geleceği göremiyor, Luffy neden çöplerden saldırı yedi diye söylenmeler başlıyor...
Ben de Akainu'yu yavaş görüyordum. Diğer Amirallere göre gerçekten yavaş ama normale göre net hızlı. Jinbei ve Luffy'yi 4 panelde yakaladı diye okumuştum. Kontrol etmedim. Hem de bu arada Ivankov ve Inazuma saldırdı. Arada çöp kişiler de saldırdı ama onları gözlemle atlattı. Asıl yavaş 10 bölüm Hasır Şapka kovalayan BM'dir. Akainu Shanks'a, Kuzan'a göre yavaştır ama dediğim gibi normal karakterlere göre hızlı bile sayılır. Ayrıca WB'ye yaptığı Meigo saldırsı gibi yakın mesafede saliselik saldırıları da var.Adam magma meyvesi yediği için yavaş. Yoksa görüşü gayet iyi.
So you're haki users... adamın bu kadar umurunda değil marco ve döşü kıllı dayı haki kullandıklarını yeni hatırlıyorBırak sağlam gözlem hakisini,şu yaptığı hareket Geleceği Gördüğüne Dair Keskin bir kanıt.Ama hala kesinlik yok.