Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
Pamuk şeker Luffy'nin Impel Down'dan kaçırdığı tecavüzcüleri, katilleri konuşan görmedim.
Ben konuştum. :/

Çay partisi için onbinlerce masum insanın ölümüne neden olan Linlin'e ve Katakuri'ye,amacı için Wano'nun halkına eziyet edip smile yedirip aç bırakan Kaido'ya,yüzbinlerce katil,yağmacı ve tecavüzcü korsanın ortay çıkmasına neden Roger'a,ölmeden önce son sözleriyle yeni büyük bir korsan dalgası yaratan Beyazsakal'a bakıldığında,neden Akainu'nun görev zorunluluğu için öldürdüğü bir halk için çok fazla ses çıkıyor anlayabilmiş değilim.
Koruması gereken insanları öldürdüğü için olabilir. Bu görev zorunluluğu mantığıyla gidersek, "Nürnberg Mahkemeleri'nde yargılanan Nazi subayları da 'görev gereği' katliam yapmışlardı yargılanmaları yanlıştır." dememiz gerekir. :(

Ben konuştum. :/

Koruması gereken insanları öldürdüğü için olabilir. Bu görev zorunluluğu mantığıyla gidersek, "Nürnberg Mahkemeleri'nde yargılanan Nazi subayları da 'görev gereği' katliam yapmışlardı yargılanmaları yanlıştır." dememiz gerekir. :(
Konunun kapanışını çok iyi bir örnekle yapmışsın. Verdiğin örnek çürütülemeyecektir büyük ihtimalle. +sonsuz diyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık