Ben konuştum. :/Pamuk şeker Luffy'nin Impel Down'dan kaçırdığı tecavüzcüleri, katilleri konuşan görmedim.
Koruması gereken insanları öldürdüğü için olabilir. Bu görev zorunluluğu mantığıyla gidersek, "Nürnberg Mahkemeleri'nde yargılanan Nazi subayları da 'görev gereği' katliam yapmışlardı yargılanmaları yanlıştır." dememiz gerekir.Çay partisi için onbinlerce masum insanın ölümüne neden olan Linlin'e ve Katakuri'ye,amacı için Wano'nun halkına eziyet edip smile yedirip aç bırakan Kaido'ya,yüzbinlerce katil,yağmacı ve tecavüzcü korsanın ortay çıkmasına neden Roger'a,ölmeden önce son sözleriyle yeni büyük bir korsan dalgası yaratan Beyazsakal'a bakıldığında,neden Akainu'nun görev zorunluluğu için öldürdüğü bir halk için çok fazla ses çıkıyor anlayabilmiş değilim.
Konunun kapanışını çok iyi bir örnekle yapmışsın. Verdiğin örnek çürütülemeyecektir büyük ihtimalle. +sonsuz diyorum.Ben konuştum. :/
Koruması gereken insanları öldürdüğü için olabilir. Bu görev zorunluluğu mantığıyla gidersek, "Nürnberg Mahkemeleri'nde yargılanan Nazi subayları da 'görev gereği' katliam yapmışlardı yargılanmaları yanlıştır." dememiz gerekir.![]()
212 sayfa ne konuşuldu bu kadar? Kral adam işte fazla uzatmaya gerek yok![]()
Bu ne şimdi
sen kısa kestiğin için bende cevabımı kısa yoldan verdimBu ne şimdi
Bende bana attın sanıyorum onu :/sen kısa kestiğin için bende cevabımı kısa yoldan verdim![]()
yok ya kişisel hakaret edilecek ne yaptınBende bana attın sanıyorum onu :/
Mesajları okumadım ama biraz hararetli bir muhabbet dönüyordu bende öyle yazınca sanki ne boş yaptınız kral adam işte demişim gibi bir algı olmuş olabilir diye şey yaptım :dyok ya kişisel hakaret edilecek ne yaptın![]()