Aynen, ben hatalıyım, sen doğrusun. Hakisi olmayan birinin Luffy'ye zarar vermesi, onun canını yakması falan imkansız. Luffy'nin meyvesi elmastan sağlammış, sayende öğrenmiş oldum.Meyve gücü mutlaktır. Luffynin bilinen bir ezilme sınırı yok. Kağıt gibi ezdiler. Veletken tokmakla vurdular. Çizik atılamaz. Acı verilemez. Nettir. Mangada gösterilen budur. Luffynin dedikleri bellidir. Hatta garp yanağından çekernek luffy canının nasıl yandığına şaşırıyor.
Jinbei vurunca nami canının yanmasına şaşırıyor.
Luffye hakisiz vuruşlar sadece efor olarak luffyi yorar, sonucunda da luffy hareket etmek için kendini zorlar ve kendi kendine acı ve ağrı verir. Spor yapmak gibi. Kimse bana vurmuyor ama ben ağırlık kaldırırken kendimi zorluyorum ve kollarım ağrıyor. Luffy de dövüş içinde yorulduğu için bedenini zorlayıp kendisini yorup vücudunda acı ve birikiyor. Bunlar dışarıdan alınan acılar değil. Kumanın luffyden çıkardığı acı da işte bu luffynin kendine verdiği acı ve ağrı, stres, yorgunluk. Senin dediğin gibi miniminacık bir acı olsa, moria sonrası öyle yapmazdı. Luffyden alınan acı, vücudun kendi stresi.
@Smoker
Son düzenleme: