Kaido ile Luffy'nin cesareti bir tutuluyor daha ne diyeyim.
Bunlara fb lazım.Dostum Akainu bence Dragon'a yenildi, ikisinin daha bıyığı yokken. Ama çok az farkla olmuştur diye düşünüyorum.
Niye korksun yav Çekinme vardır.İş ciddileşince korkmaz reis İleri seviye hakiyi niye kastı yav Luffy.Akainu'dan daha hızlı bir adam zaten.K.hakisi oldukça iyi seviyede kolay kolay darbe almaz yeni haki sayesinde çoğu tekniği bloklayabilir.Luffy sence de korkmuyor mu Akainu'dan? Nasıl sakin kalıp haki kasacak? Meyvesi ile yanık lastik olur.
Jinbei Akainu deyince ortamda birileri altına yapıyordu en son. Luffy değildir o o zaman.Niye korksun yav Çekinme vardır.İş ciddileşince korkmaz reis İleri seviye hakiyi niye kastı yav Luffy.Akainu'dan daha hızlı bir adam zaten.K.hakisi oldukça iyi seviyede kolay kolay darbe almaz yeni haki sayesinde çoğu tekniği bloklayabilir.
Kaido'ya kafan atan adamın ciddi ciddi Saka'dan çekinmeyi geçtim korkacağını düşünmüyorsundur herhalde.Adam MF'deki ezik haliyle WB'ye artislenen biri yavJinbei Akainu deyince ortamda birileri altına yapıyordu en son. Luffy değildir o o zaman.
Çok yanlış anlamışsın korku olayını OP'de. Kaido WB'den değil Oden'den korkuyor. Oden > WB mi?Kaido'ya kafan atan adamın ciddi ciddi Saka'dan çekinmeyi geçtim korkacağını düşünmüyorsundur herhalde.Adam MF'deki ezik haliyle WB'ye artislenen biri yav
Cahil özgüveni mi diyorlardı ne diyorlardı bir laf vardı...Kaido'ya kafan atan adamın ciddi ciddi Saka'dan çekinmeyi geçtim korkacağını düşünmüyorsundur herhalde.Adam MF'deki ezik haliyle WB'ye artislenen biri yav
İkisi de Big Mom'dan köpek gibi korkuyordu mesela bak ama yine de sen bilirsin..Kaido ile Luffy'nin cesareti bir tutuluyor daha ne diyeyim.