Sakazuki'yi yıkarlar.
katılıyorumYıkarlar değil yıkarlar.
Sakazuki'yi yıkarlar.
katılıyorumYıkarlar değil yıkarlar.
Amiralleri küçümsemek değil de Marco ve Jozu'nun yetenekleri Akainu'ya ters öyle kolayca aradan çıkaramaz.Hee Beckmann+Lucky Roo+Yasopp dersen tabiki Akainu derim o zaman.Bir amiralin yenilmesinin nasıl zor olduğunu anlamak gerek.
Kuzan'a bakıp bunu anlayilirsiniz.
Jozunun yenilişi 1 bölüm tek saldırıda gerçekleşiyorken , Marco'a tek kelepçe ile 2 ışın yetiyorken, Kuzan'ı yenmek için 10 gün + bacak ve omuz kaybı anca yetmiş ki savaşın ne zorlu olduğu bile açık.
Siz sanıyormusunuz ki Kizaru Jozu gibi tek hamlede donarak yenilecek , ya da bir kelepçe ile tutuplup tek comboda devrilecek.
Hakikatten bu amiraller iyice küçümsenmiş.
Bu üçlü amirali yense bile kesinlikle içlerinden 1-2 tanesi mezarı boylar.
Yalnız vs'de Onigumo yok. Eğer kendi kendimize karakter ekliyebiliyorsak WB'yide ekleyelim 2 koysun felç etsin.Sakazuki tutar zaten bunları bir süre , Onigumo geçip direk kelepçeler Marco'u ki , yapmadığı şey değil , koşan adamı gözlerinin içine baka baka kelepçelemişliği vardır kendisnin.ardından şov başlar.
Tek yumrukta 2. ace vakasını yaşatır.
Jozu ile Vista bu defa , dikkatsizlik ettik felan derler.
Meyvesini Akainu'da kullanmasa onada 2 ışın yeterdi. Aynı şekilde o 10 günlük savaşta Akainu'nun da dikkati dağılsa oda tek saldırıda yenilirdi.Bir amiralin yenilmesinin nasıl zor olduğunu anlamak gerek.
Kuzan'a bakıp bunu anlayilirsiniz.
Jozunun yenilişi 1 bölüm tek saldırıda gerçekleşiyorken , Marco'a tek kelepçe ile 2 ışın yetiyorken, Kuzan'ı yenmek için 10 gün + bacak ve omuz kaybı anca yetmiş ki savaşın ne zorlu olduğu bile açık.
Siz sanıyormusunuz ki Kizaru Jozu gibi tek hamlede donarak yenilecek , ya da bir kelepçe ile tutuplup tek comboda devrilecek.
Hakikatten bu amiraller iyice küçümsenmiş.
Bu üçlü amirali yense bile kesinlikle içlerinden 1-2 tanesi mezarı boylar.
Aynısı senin içinde geçerli.Sırf karakter yenilsin kafasındaysan istediğini ekle.
Onun ne dediği beni ilgilendirmez. Onu alıntılasan cevap vermezdim.Geçerli olan ne?
20 koramiral ekleyelim değişen olmaz dedi biri bende 1 tanesi yeter dedim.
Girip tek mesajı görüp heyecana gelmişsin.
Bazı şeyleri okumuyordum genelde son sayfalara geliyordum konu bitmiştir nasıl olsa diye o yüzden son sayfalardan cevap verdim ondada alıntılamamışsın birini. Yani görmediğim için cevap verdim.Mantıklı olan o.Sayfa 3'e git ve oku beni de kendini de yorma.