Ben rahatım diyorsun yani.WB'nin zirve olduğu dönemler belli o yüzden kimse demez öyle birşey.
Moria'dan sonra Kaido güçlenmiş olabilir. Sonuçta yükselmeye yavaş yavaş başladığı zamanlar. Oden de bununla ilgili birşeyler diyordu zaten.

Ben rahatım diyorsun yani.WB'nin zirve olduğu dönemler belli o yüzden kimse demez öyle birşey.
Moria'dan sonra Kaido güçlenmiş olabilir. Sonuçta yükselmeye yavaş yavaş başladığı zamanlar. Oden de bununla ilgili birşeyler diyordu zaten.
Kol ile yüzü aynı anda kesip kan kaybından bayıltmıştır diyorsun yani. Peki karşılaşmaları nasıl olmuştur? Mekanda içki içiyorken Croc olay çıkarmış heralde.Wb crocoya tek atmıştır.
Ya bırak arkadaş, açtın gene pandoranın kutusunuWb crocoya tek atmıştır.
Beklerim ben bizim forumdan.Ben rahatım diyorsun yani.Beyazsakalın ne zaman zirve ne zaman yonko olduğu belli mi ki.Eminim tarih vermeden croco vs wb flashback verse aynını söylerler sana da.
Ikisini aynı seviyeli saldırı sanmak...Biri yonkou arkadan vurunca bayılıyor. Diğeri ayağa kalkıp kafasının yarısını alarak kontra çıkartıyor. Seçim size kalmış.
Oden'in bu gördüğün ejderhayı kimsenin dikkat dağınıklığına ihtiyaç duymadan iki vuruşluk yaptığını biliyorsun ve Akainu'nun Ace'yi karşı karşıya kapıştıklarında Ace standart halinde olmamasına rağmen dikkat dağınıklığı olmadan iki vuruşta alamayacağını da gördün.Şimdiki Shanks'i düşünün. Onun Kaido'nun karşısına çıkana kadar savaşarak geldiğini. Sizce Oden durumunda olur muydu?
![]()
En alt panel. King ,Queen ya da Jack ile karşılaştığına dair bir emare bile yok. Olsa bile iddia ettiğiniz gibi 2 vuruşa Kaido'yu indirecek adam onlara yarım atar.
İkincisi savaşlarının boyutu harbiden çok küçük çaplı. Hiçbir şekilde Amiral ve Yonkou savaşlarının hissiyatını vermiyor bana.