Sen ne dediğimi anlamamışsın.Güncel Oden diyerek adamın ileride ne kadar güçleneceğinden bahsedip duruyorsun.Yani bir sınırı varsa ilerleyen yıllarda ulaşacaktı.Ama adam kendisi o yaşta sınırında olduğunu söylüyor.Bu yaşlı Wb - Prime Wb gibi birşey.Yani Oden yaşlandığı zaman Wb gibi güçten düşmüş olacaktı.Zirvesi Kaido dövüşü.Zayıf olması imkansız.Kaido gibi birinin de imparator etmeden wanoya çökmeye çalışması imkansız.Adam savaş için kaç yıl beklemiş hatta.Güncel Oden diye bir şey yok. Zira güncel Oden yok. Oden yaşasaydı şu seviyede olurdu bir varsayım. Onun üzerinden niye tartışmaya gireyim. Oden yaşasaydı güçlenir miydi bence güçlenirdi ta ki Manga'da kendi ağzıyla limitime geldim diyene kadar. O söz hiç söylenmeseydi en az şimdiki Kaido kadar güçlü olurdu diye bir çıkarım yapma şansımız olabilirdi. Ama yine net bir şey değil. O yüzden neye göre güncel Oden?
Onun dışında Kaido ve Oden'in savaşından benim aldığım his ikisininde Yonkou seviyelerine o sıra uzak oldukları. Yonkou seviyelerinde olduklarını ise belli edecek bir tane ifadeyi geçtim güç gösterisi yok.
Yenilmedi zaten.Ama devamında yeniliyordu bu net birşey.Sonra nine senaryosu...Yahu Kaido o zamanlar Yonkou gücünde olsa o saldırı ile mi yenilir. Hangi yonkou bir kılıç darbesine gider.
Cidden bazen ilginç yorumlar oluyor.
WB bir yonkou ve yaşlı olmasına rağmen Bi türlü devrilmedi Kaido bir kılıca mı gidecek.
Bariz şekilde o zaman ile şimdiki arasında fark var Kaidonun gücünde.
Beyazsakalı savaşta kendi dengi birisi hiçbir zaman yaralamadı ama.
Son düzenleme: