Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Charlotte Linlin

Sizce ?

• Kullanılan toplam oy
    339
Ace iklim değiştirmedi yahu. Hava durumunun kısa bir süreliğine değişmesi ile iklimin değişmesi farklı şeyler.

Akainu ile Aokiji savaşı sonrası tüm adanın fiziksel morfolojik yapısı da değişiyor.

Bundan daha büyük bir feat yok seride şu an.
Yok daha neler. :D Logia yetenekleri böyle şeyler yapabiliyor çok kullanılırsa eğer olayları doğa zaten.Croco alabastaya yağmur yağdırmadı yenilince yağdı deniyordu.Enel keza adaları yok ediyor.Bunlar iklimi arkadan ittirici güç oluyorlar sadece. @Erkan12 Ace Yc2 değil yalnız hatta Yc3 bile Vista muhtemelen.Yonko tayfalarını tanımıyorduk eskiden şimdi anlaşılıyor adamın konumu.

Yok daha neler. :D Logia yetenekleri böyle şeyler yapabiliyor çok kullanılırsa eğer olayları doğa zaten.Croco alabastaya yağmur yağdırmadı yenilince yağdı deniyordu.Enel keza adaları yok ediyor.Bunlar iklimi arkadan ittirici güç oluyorlar sadece. @Erkan12 Ace Yc2 değil yalnız hatta Yc3 bile Vista muhtemelen.Yonko tayfalarını tanımıyorduk eskiden şimdi anlaşılıyor adamın konumu.
Crocodile bunun icin sürekli islem yapıyordu ama. Yenildikten sonra geçti yağmur başladı.

Akainu ve Aokiji artık o adada değiller ama etkisi hala orada. Kalıcı olarak değiştirdiler her şeyini.

Kaido mesela bulutları orada durduğu durece o ada uçacak. Ama Akainu ve Aokiji olayına benzemesi için artık Kaido olmasa bile o adamın bir uçan adaya dönüşmesi gibi düşün.

Aradaki farklar bu. Ace gittikten sonra durum normale döndü. Akainu ve Aokiji'den sonra durum normale dönmesi. Ada srtik ateş ve buzun adası oldu. Bir tarafı ateş cehennemi bir tarafı buz diyarı olmuş. Bir yerde hep kar yağıyor diğer yerden millet denizinde saunaya giriyordu.

Ace iklim değiştirmedi yahu. Hava durumunun kısa bir süreliğine değişmesi ile iklimin değişmesi farklı şeyler.

Akainu ile Aokiji savaşı sonrası tüm adanın fiziksel morfolojik yapısı da değişiyor.

Bundan daha büyük bir feat yok seride şu an.
Ben de zaten kalıcı olarak değişti mi diyorum anlamadım :ehe: Hava durumu ile iklim alakasız şeyler değil, Ace bile dövüşmeden bu etkiyi yapıyorsa, 10 gün dövüşülen bir ortamda iklim kalıcı olarak değişebilir. Ace'te gücünü bile aktif etmedi ve günlerce dövüşmedi zaten bu da farklı bir şey aynı değil.

Bundan daha büyük olayları zaten yukarıda gösterdim Alpamis. 10 güne ihtiyaç olmadan bir diğer adaya Tsunami yollamak veya adayı havaya kaldırmak 10 günde kalıcı iklim değişikliğinden çok daha etkileyici başarılar ayrıca ''feat'' diyerek farklı bir şey söylemiş olmuyorsun anlamı başarı demektir. :ehe:
Akainu, Marco'dan kaçtı diyor adam, . ;)
Yine willam yine konuyla alakasız kişisel bir mesaj, attığım her mesaja gülücük atmışsın da burada espri yaptım buna da at eksik kalma :ehe:
KK Roger'ın en büyük rakibi de Filo Amirali Kong veya Sengoku olsa gerek. Xebec ve Beyazsakal bir Filo amirali kadar olamadılar.
Zamanında hakaret ettin rapor ile banladın diye köşe bucak yaptıklarımı takip edip bana saldırmaya çalışıyorsun ama kendini boşa yoruyorsun willam üzme kendini bence. :ehe:
Akainu ve Aokiji isterse ada yok ederler
Bu herifler ada yok etmek için harekete geçse yok ederler.
.
Olay ne isterseye mi geldi şimdi :ehe: Tartışmaya dahil olacaksan baştan oku yazılanları. Sadece olmuş bitmiş şeyler kabul olur deniyor haliyle '' isterse yapar'' burada kanıt sayılmıyor. Yoksa Karasakal adayı batıracagi kesinken bunu saymayanları da mesajlarda görebilirsin. Hatta dünyayı yok edecek bile dendi olay varsayım üzerineyse daha ne olsun. Amaç oymuş veya buymuş burada konu o değil.

Crocodile bunun icin sürekli islem yapıyordu ama. Yenildikten sonra geçti yağmur başladı.

Akainu ve Aokiji artık o adada değiller ama etkisi hala orada. Kalıcı olarak değiştirdiler her şeyini.
Akainu'nun 2 yıl önce yaptığı saldırılar King'den daha çok terletti Zoro'yu Punk Hazard'da. Sorsan zamanında King'e Amiraller zarar veremiyordu, ateşi de Akainu ile yarışıyordu. :D

Kaido mesela bulutları orada durduğu durece o ada uçacak. Ama Akainu ve Aokiji olayına benzemesi için artık Kaido olmasa bile o adamın bir uçan adaya dönüşmesi gibi düşün.

Aradaki farklar bu. Ace gittikten sonra durum normale döndü. Akainu ve Aokiji'den sonra durum normale dönmesi. Ada srtik ateş ve buzun adası oldu. Bir tarafı ateş cehennemi bir tarafı buz diyarı olmuş. Bir yerde hep kar yağıyor diğer yerden millet denizinde saunaya giriyordu.
Belki uyanış yapmıştır ikisi de o yüzden logia doğa elementleri kalıcı olmuştur.
Ama serideki en büyük feat bu değil.En büyük feat tek saldırıda adayı ve okyanusu yan yatırmak.Marinefordda beyazsakalın ve daha sonra karasakalın yaptığı şey.Luffy bile aklı çıkmıştı :D Doflamingo mesela yaşlı pislik gerçekten efsane gibi konuşuyordu.

Belki uyanış yapmıştır ikisi de o yüzden logia doğa elementleri kalıcı olmuştur.
Ama serideki en büyük feat bu değil.En büyük feat tek saldırıda adayı ve okyanusu yan yatırmak.Marinefordda beyazsakalın ve daha sonra karasakalın yaptığı şey.Luffy bile aklı çıkmıştı :D Doflamingo mesela yaşlı pislik gerçekten efsane gibi konuşuyordu.
Teach'in yer yemez adayı sallaması o feati bozuyor. Meyve çok güçlü yeni yiye biri bile aynı etkiyi yapıyor. En güçlü meyve bence o. Ama feat olarak Punk Hazard'ın o durumu beni daha çok etkiliyor.

@Sir Crocodile

Orda olması gerekiyordu. Yağmur yagdirmamak için de bir şeyler yapıyordu diye hatırlıyorum.

Teach'in yer yemez adayı sallaması o feati bozuyor. Meyve çok güçlü yeni yiye biri bile aynı etkiyi yapıyor. En güçlü meyve bence o. Ama feat olarak Punk Hazard'ın o durumu beni daha çok etkiliyor.

@Sir Crocodile

Orda olması gerekiyordu. Yağmur yagdirmamak için de bir şeyler yapıyordu diye hatırlıyorum.
Teach kontrol edemedi öyle.Hani silahı alır hedefe nişan almadan tararsın ya o tarz kullandı meyveyi.Etraf yer yerinden oynadı ama öyle okyanus yan yattı gibi şeyler var mıydı bakmak lazım.Burgess bile bizi de gömecen yapma etme diyordu.Meyveyi bir kullandı başka yerde depremler oldu Wb odaklamayı iyi sağlıyordu.Mesela teach tsunami yapmasına ihtimal vermiyorum o sıra şimdi ancak öğrenmiştir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık