''Kendi adamlarını'' notunu düşmeyi unutmuşsun.Olacak olan şudur.
BM: DÜĞÜN BASTAAM NERDEE?
Akainu: Seninle uğraşacak vaktim yok.(tekler)
''Kendi adamlarını'' notunu düşmeyi unutmuşsun.Olacak olan şudur.
BM: DÜĞÜN BASTAAM NERDEE?
Akainu: Seninle uğraşacak vaktim yok.(tekler)
Big Mom gibi kendi oğullarını öldürmüyor hiç olmazsa. Ulan her şeyiniz falso...''Kendi adamlarını'' notunu düşmeyi unutmuşsun.
En azından savaş sırasında yapmıyor. Kaldı ki BM serinin kötü karakterlerinden. İyi bir olmasını beklemiyorum ondan.Big Mom gibi kendi oğullarını öldürmüyor hiç olmazsa. Ulan her şeyiniz falso...
Zamanımı çalıyorsun Kenshiro...En azından savaş sırasında yapmıyor. Kaldı ki BM serinin kötü karakterlerinden. İyi bir olmasını beklemiyorum ondan.
Anlamadım ama tamam.Zamanımı çalıyorsun Kenshiro...
Kendinle çelişmeyecek şeyler söylediğin zaman seninle tartışırım ama şuan yenilgiyi kabul etmen gereken zamandı.
Kendi doğurmadı mı arkadaşım ister yer ister sever, ne alaka. Hem adaleti temsil ettiğini iddia eden adamı korsanla kıyaslayarak mı savunuyon?Big Mom gibi kendi oğullarını öldürmüyor hiç olmazsa. Ulan her şeyiniz falso...
Anlamayacak bir şey yok, Akainu kendi adamlarını öldürüyor diye gömüyorsun Big Mom da aynısını yapıyor. Big Mom kötü karakter diyorsun ama Akainu'yu iyi olarak gördüğünü düşünmüyorum. Yani işi yokuşa süreceksin boş boş tartışmış olacağız.Anlamadım ama tamam.