İkisi de yenebilir ama Akainuyu sevmediğim için Kizaruya oy attım.
Bu konu daha önce açıldı ve yine benzer bir şey demiştim.
Bu konu daha önce açıldı ve yine benzer bir şey demiştim.
İşte öyle hayvani bir meyveki Babalığın yüzünün yarısını alan saldırıdan çiziksiz kurtuluyor.Marco değil de Akainu’nun karşısında King ya da Kata olsaydı oracıkta ölmüşlerdi. Meyvesine dua etsin ananas adam.
Anka meyvesi gerçekten çok iyi o meyve sayesinde magma meyvesine ışık meyvesine kafa atıyor adam.İşte öyle hayvani bir meyveki Babalığın yüzünün yarısını alan saldırıdan çiziksiz kurtuluyor.
En önemlisi öfke var. Öfkesi Ace'den bile fazlaydı ki magma onu seçti, ateş Ace'i. Bu adamın içindeki adalet harı ne Dragon'un devrim sevdasında var ne Luffy'nin korsanlar kralı olma hayalinde. Yanıyor efendim durduramıyoruz.Arkadaşlar hatırlamıyomusunuz vista ve marco nun hakili saldırısı bile ise yaramamıştı buradan anlıyoruz ki akainun görüş yeteneği var
Onu bilmem de Kuzan'ın haki kaplı Bisentoyu atlatıp Beyazsakalı dondurduğu sahne kesinlikle görüş hakisi referansı. Tabi sonra Jozudan omuzu yiyor. 1v1 deki kadar kolay olmasa gerek görüşü kullanmak.Arkadaşlar hatırlamıyomusunuz vista ve marco nun hakili saldırısı bile ise yaramamıştı buradan anlıyoruz ki akainun görüş yeteneği var