H.haki sahnesine kadar.hem kılıç yemiş idi hemde magma.Şenks ile savaş arasında 1 ay ya var ya yok.1 ayda haki kullanamayacak seviyeye düşeceğini hiç sanmıyorum.Yediği kılıç çok etkili oldu savaşta.
O senin düşüncen ondan önce de h.haki kullanabilecekken niye kullanmadı diye sorarım o zaman.
1 ayda o seviyeye düşmemişte olabilir uzun süredir o seviyede de olabilir. Sen ünvan onda diye Wb'yi kimse yenemeyeceğini düşünüyorsun.
Ama ünvan eskiden Wb'nin eline geçmiş birşey. Roger öldükten sonra en güçlü kişi Wb olduğundan ünvanı almış. Ünvanı başkasının alması için yenilmesi şart yani şu adam güçlü olabilir diye ünvan değiştirilmez.
Misal Kaido 75 yaşına gelsin ama o kadar hastalansın ki haki kullanamasın iyice güçte düşsün Shanks onu yenmediği sürece o ünvanı elinde tutar.
Ünvan onda o yüzden kimse onu yenemez gibi mantığı yanlış buluyorum sonuçta ünvan Mihawk'ta iken Zoro onu yenecek.
Wb'nin Mf'de başarılı olduğuna veya gücünü ispatladığınada katılmıyorum. Serideki en önemli güç hakiyi bile doğru dürüst kullanamayan adam nasıl kendini ispatlar.
Yukarıda Kaido ile kıyaslama yaptım. Kaido muhtemelen Wb'den daha dayanıklı.
Deprem meyvesi kadar iyi meyvesi vardır. Ek olarak haki kullanabilir durumda. Bu tip bir seviyede olacağını düşündüğüm bir adam karşısında Wb yetersiz kalıyor.