Aynı yonkodan mı bahsediyoruz merak ettim bi.Garp tek yumrukta hepsini alır
Aynı yonkodan mı bahsediyoruz merak ettim bi.Garp tek yumrukta hepsini alır
kardeşim anlını getirde öpeyimKorsanların amacı denizcileri devirmek değil ki. Ama denizcilerin öyle.
Garp için hangi yonkou olduğu fark etmez bence . garp ve sengoku birleşse yenemeyecekleri kimse yokAynı yonkodan mı bahsediyoruz merak ettim bi.
evet cevap tam olarak bu yahu az önce yazdım bence yonkouların güç ortalaması 1000 ise amiralinki 950 falandırAkainu'yu pestil eder değil de sağlam dövüşten sonra yenerler daha iyi olurdu bence şık olarak.
Yenmek başka teklemek başka. Yüksek seviye karakterlerden kimse kimseyi tekleyemez. Garp Kaido'yu yenebilir mi o da var. Biri tam formunda bir yonko. Diğeri ise yaşlanmış. Sağlık durumu iyiyse kazanabilir tabii.Garp için hangi yonkou olduğu fark etmez bence . garp ve sengoku birleşse yenemeyecekleri kimse yok
Shanks'ın Kaido'dan güçlü olduğunu düşünüyorum. Shanks'ı yenerse Kaido'yu da yener. Ki Garp, Shanks'ı da yenerYenmek başka teklemek başka. Yüksek seviye karakterlerden kimse kimseyi tekleyemez. Garp Kaido'yu yenebilir mi o da var. Biri tam formunda bir yonko. Diğeri ise yaşlanmış. Sağlık durumu iyiyse kazanabilir tabii.
Aynı hali mi şu anki hali ona bakmak lazım.yaw şu herife bi bak hele bu adamın yenemeyeceği kimse yok
şunun bi savaşını görsem gam yemem böyle çıplak elle kemik parçalamasını falan görmek istiyorum böyle busoshoku basıp adamları uçuşa göndersin dağ falan fırlatsınyaw şu herife bi bak hele bu adamın yenemeyeceği kimse yok