Koramiral bile yemiyor Shanks'in yolunu, en son Sengoku sorumluluğu ben alıyorum, Shanks sevdiğim bir fırlama der gibisine getiriyor olayı. Diğer denizciler memnun değil.Ziyalık bi durum yok. Sengoka'ya savaşı bitir diye yalvaran Shanks... Akainu ve diğer iki amiral saldıraya devam etti. Ziya = Shanks ortamlarda savaşı bitirdim der kim bilecek?
Genç subaylar rahatsız! durumdan Sengoku'nun ılık bir adam olmasından dolayı Shanks eziğini öldürmekten oldular.Koramiral bile yemiyor Shanks'in yolunu, en son Sengoku sorumluluğu ben alıyorum, Shanks sevdiğim bir fırlama der gibisine getiriyor olayı. Diğer denizciler memnun değil.
Beyazsakal tayfası savaşmasa,Garp Sengoku Sakazuki Aokiji Kuzan 5'lisi.Shanks'ın tayfasını fena yaparlardı burada hak veririm sana.Genç subaylar rahatsız! durumdan Sengoku'nun ılık bir adam olmasından dolayı Shanks eziğini öldürmekten oldular.
Marco hariç güçlü adamların kalmamıştı zaten Beyazsakalların. Üstüne yaralıydı. Jozu zaten gidik. Shanks orada Teach’e mi yürüyecek? Garp’ı mı tutacak, yoksa Sengoku’yu mu tutacak?Beyazsakal tayfası savaşmasa,Garp Sengoku Sakazuki Aokiji Kuzan 5'lisi.Shanks'ın tayfasını fena yaparlardı burada hak veririm sana.
Sengokuya ılık dediğin için tetiklenmiş de olsam Sh*nks gereksizine ezik dediğin içinGenç subaylar rahatsız! durumdan Sengoku'nun ılık bir adam olmasından dolayı Shanks eziğini öldürmekten oldular.
Shanks'ın adamları Amiraller ile aynı bölgede. Shanks'ın şerefsiz lafını duymama ihtimali yok. Akainu'nun senaryonun dışına çıkmasına şaşırmıştır. Çıkışta Gorosei abilerine yakınır.Shanks'a şerefsiz demiş Shanks'da gerçek bir şerefsiz gibi hiçbir şey yapmamış... Fark ortada...
Garp ile Akainu birleşip dalsa acaba Shanks ne yapardı? Shanks Sengoku'nun kararından o kadar emin ki öncesinde Marco'ya karışma, geri çekil diyor.Yalnız cidden Sengoku karışmasa direk Shanks'e dalabilirdi.
Kendi ekibimin önünde bana şerefsiz diyor, otoritemi sarsıyor diye ağlamıştır Gorosei dedelerine...Shanks'ın adamları Amiraller ile aynı bölgede. Shanks'ın şerefsiz lafını duymama ihtimali yok. Akainu'nun senaryonun dışına çıkmasına şaşırmıştır. Çıkışta Gorosei abilerine yakınır.