Denizciler+savaş lordları=yonkolar deniliyordu.Ki 3 amiral yok ki denizci tarafında şu anki Garp bile amiral eder muhtemelen,Sengoku'da amiral edebilir dersek aşağı yukarı 5 amiral var.Akainu'yu da amiral sayarsak 6 yapıyor hatta.Şu iki tane amiral adayı olan kor vardı birde.Yonkolar ile amiraller eşit seviyede ise denizcilerin iki tane imparatorun ittifak haberini aldıklarında hayvan gibi korkmamaları gerekiyor zaten
Kaido, Bigmom, Shanksı çok zorlar ama alamaz hepsi öldürür akainuyu. Karasakal güncel haliyle alabilir çok güçlü meyveleri oldu bir eliyle akainunun meyvesini etkisizleştirir öbür eliyle depremi vurdumu ağzına gg ..
değil tabiki benim dediğim savaşın özeti olur karasakalla ama..bigmom kaiodunun inanılmaz fiziksel güçleri var ve çok sağlam dayanıklılar bunlara karşı şansı olduğunu hiç düşünmüyorumo kadar kolaysa Mamayi da yensin diğer Yonkolari da
Amirallerin haki derecesi ve fiziksel güçlerini de henüz bilmiyoruz.MFden beri manga değişti güç açısındandeğil tabiki benim dediğim savaşın özeti olur karasakalla ama..bigmom kaiodunun inanılmaz fiziksel güçleri var ve çok sağlam dayanıklılar bunlara karşı şansı olduğunu hiç düşünmüyorum
tabi ki daha bilmediğimiz hala çok şey var bu ileri haki kavramları geleceği görme ileri silahlanma hakisi yoktu göreceğimiz oda nasıl işleyecek belki dediğin gibi zarar verebilirAmirallerin haki derecesi ve fiziksel güçlerini de henüz bilmiyoruz.MFden beri manga değişti güç açısından
Tek taraflı bakıyorsun olaya deyip bunları yazman da iyiymiş.Senin amiralin yaşlı, doğru dürüst haki kullanamayan,kalbi tekleyen,kendi adamı tarafından göğsüne kılıç yiyen çok zayıf haldeki bir yonkoyu bile yenemiyorsa bunların anlamı yok.Kizaru'nun Marco'ya adam akıllı bir şey bile yapamamışken kor amiralden yardım dilenecek hale gelmesinin de anlamı yok.Marco'ya karşı herhangi bir yonkonun yardım aldığını düşün bi.Sakın meyve yeteneği falan da deme ayrıca.Amirallerde de hayvan gibi meyveler var.Ne kadar garip ama Marco'yu adam akıllı durdurabilen bir Garp oldu sadece.Marco'nun Kizaru'yu durdurken dediği lafı tekrar yazayım "Krala o kadar çabuk ulaşamazsın"4 yonkou=4 amiral.Garp ve Sengoku gibi kişiler de olacak elbette ama onlar yaşlandı.Ezber mi olacak Denizci kuruluşu?
Ayrica Denge'nin amacı Amiral ve Yonkolari dengede tutmak değil,tayfa dengesini sağlamak.Yonkou kumandanlari güçlü ama Koramiraller o kadar güçlü değil.Savaş Lordlari bu dengeyi sağlıyor.
Neden korkuyorlar diyorsan korkanlar genel olarak düşük rütbeliler.
Zaten halihazırda Devrimcilerin Baskını,Shichibukai dağılması ve bilmediğimiz bir Alabasta meselesine son derece önem veriyorlar Denizciler.Bi anda en kalabalık ve güçlü 2 Imparatorun birbiriyle savaşacakken ittifak yapmasi herkesi endişelendiriyor.Dünya zaten karışık,bir de Yonkou ittifakı olaylari değiştiriyor.
Tek taraflı bakıyorsun olaya
Dünyanın En Güçlü Adamini daha ne kadar ezebilirsin aklım almıyor.Tek taraflı bakıyorsun olaya deyip bunları yazman da iyiymiş.Senin amiralin yaşlı, doğru dürüst haki kullanamayan,kalbi tekleyen,kendi adamı tarafından göğsüne kılıç yiyen çok zayıf haldeki bir yonkoyu bile yenemiyorsa bunların anlamı yok.Kizaru'nun Marco'ya adam akıllı bir şey bile yapamamışken kor amiralden yardım dilenecek hale gelmesinin de anlamı yok.Marco'ya karşı herhangi bir yonkonun yardım aldığını düşün bi.Sakın meyve yeteneği falan da deme ayrıca.Amirallerde de hayvan gibi meyveler var.Ne kadar garip ama Marco'yu adam akıllı durdurabilen bir Garp oldu sadece.Marco'nun Kizaru'yu durdurken dediği lafı tekrar yazayım "Krala o kadar çabuk ulaşamazsın"