Hepsi tokat manyağı yapar bu arkadaşı.
Ya sinek muamelesi yapmazlar elbet ama Kaido ve Big Mom gibi sağlığı yerinde canavarlar magma falan dinlemez bence. Her zaman Marineford'da olduğu gibi karşısında kendine altın tepside sunulmuş bir yonkou kellesi bulamaz.Sende de küçümseme söz konusu. Bence de Yonkou alamaz. Fakat bu adam boşuna filo amirali olmamıştır. Hani Sengokuluk, Garplık (yenilseler bile Yonkou ağızı yüzü dağıtacak tipler) konuma, Yonkou karşısında duramayacak adamı getirmezler.
Teach süs niyetine yonko yapılmış diyor çoğu kf yorumcusu :dKaido'yu yenme ihtimali: %41
Shanks'ı yenme ihtimali: %64
Big Mom'u yenme ihtimali: %72
Teach'i yenme ihtimali: %78
Bu oranlara göre güç dağıtmıyorum. Sadece Akainu ile olan karşılaşmasına oran verdim.Teach süs niyetine yonko yapılmış diyor çoğu kf yorumcusu :d
Kizaru WB-Kaidou gibi tank tiplere ters bir adam aslında. Mesafesini koruması yeterli, zaten serideki en hızlı karakterlerden biri. Akainu'dan daha çok şansı var hatta.Bu oranlara göre güç dağıtmıyorum. Sadece Akainu ile olan karşılaşmasına oran verdim.
Örneğin rakip Kizaru olsa Teach'e Shanks'tan daha çok şans verirdim büyük ihtimal.
Teachi alır gerisini alamaz bana göreKaido'yu yenme ihtimali: %41
Shanks'ı yenme ihtimali: %64
Big Mom'ı yenme ihtimali: %72
Teach'i yenme ihtimali: %78
Aynı fikirdeyim. Adamı seride çizen yok daha. Rayleigh çizdi aslında ama o da dövüş sırasında değil tam olarak. Kizaru o çiziği yerken başkasını kovalıyordu, Rayleigh araya girdi.Kizaru WB-Kaidou gibi tank tiplere ters bir adam aslında. Mesafesini koruması yeterli, zaten serideki en hızlı karakterlerden biri. Akainu'dan daha çok şansı var hatta.
En azından 2 Yonko'nun sonucunda hemfikiriz.Teachi alır gerisini alamaz bana göre