Luffyde Ussopa dinletemedi yok Luffydende cacık olmaz Bak mihawka herkesi emireri yapmış )Daha Ace'e lafını dinletemeyen WB diye cevap vereceksin. Çok güzel mantık kuruyor kendisi
Luffyde Ussopa dinletemedi yok Luffydende cacık olmaz Bak mihawka herkesi emireri yapmış )Daha Ace'e lafını dinletemeyen WB diye cevap vereceksin. Çok güzel mantık kuruyor kendisi
Marco BB'nin ne olduğunu biliyor anormal biri diye. Bunu bile bile Ace'i yollayip, ayrıca Ace'e gitme denmesine rağmen WB'nin lafını dinlemiyor. Onun yonkolugu sorgulanmaz ama.Luffyde Ussopa dinletemedi yok Luffydende cacık olmaz Bak mihawka herkesi emireri yapmış )
Bu bahsettiğin 2 yonko Luffy nin gazabına uğrayan tipler bu arc Kaido yerine Akainu olsaydı onunda düşeceğini söylerdik çünkü onlar BM ile eğlendi arkadaş oldu dediğin Akainu kavga çıkartsaydı BM sinirlenirdi yani bence Akainu yonko alamaz şimdilik böyle düşünüyorum ilerde fikrim değişebilirBig Mom, King'ten tek yiyip hafızasını kaybetmiş yahu. Düştüğü durum ortada. Akaiunu fazla kasmadan alır bu arkadaşı. Nami Chopper Brook falan bile iyi eğlendi Big Mom ile. Orada Akaiunu olsa ne olurdu acaba?
Big Mom ve Kaido'yu alırdı. Kaido en güçlü yonkou falan değil ayrıca. En güçlü yonkou Teach çıkacak muhtemelen. Şu arc'ta inecek Kaido çünkü, en güçlü Yonkou olması imkansız kendisinin. Akaiunu bunuda alır diye düşünüyorum. Denizcilerin Filo amirali en azından bu 2'sini yenemeyecekse teke tekte, ölsün o denizciler. 1 yonkou o zaman ordusu ve tayfasıyla gelir yokeder denizcileri, öyle mantık mı olurmuş?
Beyazsakal'ın bile yüzünün yarısını eritmiş adamdan bahsediyoruz burada. Ama yinede Teach'ı alamaz bence ( Şuanki halini tahminen ) . Shanks'ı ise bilemedim, yenemeyebilir.
Big Mom ve Kaido'yu alır diyorum garanti.
Nokta atışı bu olsa gerek.Tamam tüm tümenlerle dövüşmedi ama tüm tümen komutanları bu adamın önüne Luffy'i korumak için dizilmediler mı? Marco bizzat kendisi izin verirsek lanet olsun lan bize demedi mi? Hemde az önce Beyazsakalın bütün hiddetiyle vurduğu Akainuya karşı. Ne oldu? Engelleyemediler. Çocuk bir tane adamın kendi bedenini siper etmesiyle yaşıyor, ki Shanks gelmeseydi ölürdü. Bir de e kimse ölmedi denmiyor mu o da ayrı bir laf. Bu laf kendisi önemli hiç kimseye ölümcül yara bile verememiş ama her nasılsa onun iki amirale eşit olduğunu iddia ettiği adamın fanından geliyor, ironiye gel. Marineford'u mu kale alıyorsunuz deyip kendi lehine olunca osuruktan cin çıkarmak da kendi başına ayrı bir çelişki. Peki öyle olsun bakalım, ne diyelim.
Fuji gücüne güvenip dikleniyor, smoka istifa ederimeSengokuda zamanında Smokerı durduramadı Smoker emirleri dinlemedi şimdi ne alakası var güçle bu olayın sen çok farklı kafalar yaşıyon kardeş
Shanks'ı da alamaz, Shank imparatorlar arasndaki en güçlü kişi olabilir.Shanksı alır gibi duruyor shanksın gücü b.haki ve hareket hızı akainu bir tek bunu alabilir.