Eğer Fujitora meyvesinde ustalaşmış ise Aka'yı gecebilir. Dressrosa Fujitora'sı alamaz her ne kadar Aka'yı zorlasa bile.Yonkoular ve mihawkı yenemez. Şu anki en güçlü 7. Kişidir.
4 yonkou
Mihawk
Fuji
Akainu
Eğer Fujitora meyvesinde ustalaşmış ise Aka'yı gecebilir. Dressrosa Fujitora'sı alamaz her ne kadar Aka'yı zorlasa bile.Yonkoular ve mihawkı yenemez. Şu anki en güçlü 7. Kişidir.
4 yonkou
Mihawk
Fuji
Akainu
tamam bende diyorumki Garp Sengoku emekli oldu diye Denizciler çöktü ozaman bu adamların yerine şimdi Akainu vs var.Garp terfileri kabul etse Amiral olacagını biliyoruz.Garp ve Roger amiral veya yonkou + yanlız.
Ben Amiral=Yonkou diyorum. Yonkoular ve Amiraller arasi bir fark yok benim gozumde. O mesajı alıntıladığın üye Yonkou>Amiral olarak seriye baktığı için normal bence boyle demesi.tamam bende diyorumki Garp Sengoku emekli oldu diye Denizciler çöktü ozaman bu adamların yerine şimdi Akainu vs var.Garp terfileri kabul etse Amiral olacagını biliyoruz.
Şu Akainunun Marinefordda yaptıklarını Mihawk yapsa forumu düşünemiyorum
Fuji’nin elinde kılıç var. O yüzden üste koymuştur.Eğer Fujitora meyvesinde ustalaşmış ise Aka'yı gecebilir. Dressrosa Fujitora'sı alamaz her ne kadar Aka'yı zorlasa bile.
Olabilir :SFuji’nin elinde kılıç var. O yüzden üste koymuştur.
Arkasını dönmüş, savunma yapmayan bir genci deldi. Magma Meyvesine sahip biri için çok büyük bir başarı gerçekten.tamam bende diyorumki Garp Sengoku emekli oldu diye Denizciler çöktü ozaman bu adamların yerine şimdi Akainu vs var.Garp terfileri kabul etse Amiral olacagını biliyoruz.
Şu Akainunun Marinefordda yaptıklarını Mihawk yapsa forumu düşünemiyorum