Şuan net yonkou seviyesi Akainu. Katakuri vs. Luffy'de Rayleigh flashbackı görmüştük. Rayleigh Luffy'e ölümüne bir dövüşte güçlenebilirsin tarzı bir şey söylüyordu. 1 hafta dövüşen Aokiji ve Akainu gelişmiştir diye tahmin ediyorum.Yenmesi için tüm şartlar elverişli iken yenemedi daha da yenemez. Tabi son gördüğümüz gücü ile. İlerde bir şekilde p-up alıp manyak güçlü olmasını bekliyorum o zaman alabilir işte.
Akainu, Kizaru’yu da öldürsün sonra Kaido’nun başını alsın o vakit. Alırdı...Şuan net yonkou seviyesi Akainu. Katakuri vs. Luffy'de Rayleigh flashbackı görmüştük. Rayleigh Luffy'e ölümüne bir dövüşte güçlenebilirsin tarzı bir şey söylüyordu. 1 hafta dövüşen Aokiji ve Akainu gelişmiştir diye tahmin ediyorum.
Ben bu konuda çok kararsızım.Şimdi Oda bu adamların 10 gün savaştığını söyleyerek Aka=Aok denkliğini verdi bize.Peki Aka yonko seviyesine çıkarken Aok neden çıkamasın ? Sırf yenildiği için mi ? 10 gün dövüşen adam yenilse de gelişmeli değil midir ? Öte yandan potansiyel diye bir şey var.O yüzden Ray'in sözünün bile sınırı var bence.Potansiyelinin sonuna geldiğinde ölümüne dövüşe girsen de güçlenemezsin.Fakat son savaşta Oda'nın güç dengelerinin b.kunu çıkaracağını düşündüğümden Aka biraz daha güçlü geri dönebilir gibime de geliyor.Şuan net yonkou seviyesi Akainu. Katakuri vs. Luffy'de Rayleigh flashbackı görmüştük. Rayleigh Luffy'e ölümüne bir dövüşte güçlenebilirsin tarzı bir şey söylüyordu. 1 hafta dövüşen Aokiji ve Akainu gelişmiştir diye tahmin ediyorum.
Dövüşerek güçlenme konusunda potansiyelinin sonuna gelmiş de olabilir. Benim beklediğim p-up Akainu'nun seri sonunda Luffy ve Karasakalla aşık atabilmesini sağlayacak bir şey. Sıradışı bir şey bekliyorum.Şuan net yonkou seviyesi Akainu. Katakuri vs. Luffy'de Rayleigh flashbackı görmüştük. Rayleigh Luffy'e ölümüne bir dövüşte güçlenebilirsin tarzı bir şey söylüyordu. 1 hafta dövüşen Aokiji ve Akainu gelişmiştir diye tahmin ediyorum.
Sesli güldümSuuuupaaa sayyajin da toooooğğğ ? (Akainu)
Gelişim hızı ve temel statları yükselir. Buna bir de amiral seviyesi eklersin tam olur.Anakarakter olması ne değiştirir ki?
Sesli güldüm