Tabi tabi.Vista'nın Mihawk'ı tutabilmesi normal. İkisi de kılıç ustası çünkü hacı..
Ağrıyan yeriniz karnınız olsun yeter ki.Sıkıntı yok.La aynı günde bu kadar çok espri yapmayın. Gülmekten karnımız ağrıyor sonra
Tabi tabi.Vista'nın Mihawk'ı tutabilmesi normal. İkisi de kılıç ustası çünkü hacı..
Ağrıyan yeriniz karnınız olsun yeter ki.Sıkıntı yok.La aynı günde bu kadar çok espri yapmayın. Gülmekten karnımız ağrıyor sonra
Valla biz de genelde karın ağrıyor. Sizin o taraflarda başka ağrıyan yerler de mi var?Tabi tabi.
Ağrıyan yeriniz karnınız olsun yeter ki.Sıkıntı yok.
Yukarıda Haki açması önemsiz diyorlar BM'ye. Haki zarar için değil uçmamak amacıyla açıldığı için önemli işte.Uçmak hasar almak demek değil ki.Fiziksel güç ile alakalı bir şey.Birisinin fiziksel gücü yüksek diye daha güçlü olmuyor.
Nerenden güldüğüne bağlı tabi.Herkes ağzı ile gülmüyor sonuçta.Kıçıyla gülen de var bir hayli.Valla biz de genelde karın ağrıyor. Sizin o taraflarda başka ağrıyan yerler de mi var?
Hepsi de fark etmiş ha durumu.Ben sadece Sakazuki fark etmiş sanıyordum.K.Haki fakiri adamı nasıl muhattap alırsın? Hiç yakıştıramadım :S
Yan etkilerini öğrendiğim iyi oldu. Artık denemeye bile gerek kalmadıNerenden güldüğüne bağlı tabi.Herkes ağzı ile gülmüyor sonuçta.Kıçıyla gülen de var bir hayli.
Hepsi de fark etmiş ha durumu.Ben sadece Sakazuki fark etmiş sanıyordum.
Aynen öyle hatta bir kaç panel altta eski çağ dediğimiz Sengoku-Garp-Tsuru falan da olayı çakozlamışlar. Hatta Sengoku nasıl böyle bir hata yaptık tarzı bir bakış atmış.Hepsi de fark etmiş ha durumu.Ben sadece Sakazuki fark etmiş sanıyordum.
Luffy 1.80 boyundaki Shanks’e vursa ne olacak kardeş ?Siz g4'ün uçuramayacağı bir amiral düşünebiliyor musunuz ? Ben düşünemiyorum. Ama o g4'ü BM gülerek karşılıyor. İste yonkou amiral arası güç farkına kanıt olabilecek 100. örnek.
Bir yonkou 13 14 amiral olduğundan görmeye değer şeyler değil bunlar.Aynen öyle hatta bir kaç panel altta eski çağ dediğimiz Sengoku-Garp-Tsuru falan da olayı çakozlamışlar. Hatta Sengoku nasıl böyle bir hata yaptık tarzı bir bakış atmış.
Görmek isteyene çok sahne var da neyse deyip keyfimize bakalım en iyisi
Abartma o kadar. En fazla 4 diyen okudum bu forumda.Bir yonkou 13 14 amiral olduğundan görmeye değer şeyler değil bunlar.
Alçak gönüllülük yapıyor onlar.Abartma o kadar. En fazla 4 diyen okudum bu forumda.