Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Saitsuyo Densetsu Nakane (2017)

Seriyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Saitsuyo Densetsu Nakane (En Güçlü Nakane’nin Efsanesi)

Yazar: Kenji Yokoi
Çizer: Motomu Uehara, Kazuya Arai
Tür: Psikoloji, Dram, Günlük Hayat, Seinen
Yayın Tarihi: 2017
Durum: Hiatus

Tanıtım: Nobuyuki Fukumoto'nun asistanları tarafından kaleme alınan, Saikyou Densetsu Kurosawa'nın yan serisidir. Öğrencilik hayatında boksla uğraşan, birçok genç kızın kalbini çalan popüler Nakane, artık 24 yaşında bir yetişkindir. Sempatik karakteri ve ikna yeteneği ile iş hayatında patronlarından bile daha fazla başarı yakalayan Nakane, özel hayatını hiç tatmin edici bulmamakta, günlerini çok sıkılarak geçirmektedir. Depresif bir doğum günü partisinin ardından birdenbire hayatına anlam katabilecek sosyal medya aracı "İnstagram"ı keşfeder...

Gerçek hayatta kazanamadığı popülerliği sosyal medya üzerinden farklı kimlikler yaratarak kazanmaya çalışan insanlara dair örnekler çok güzel yansıtılmış bu mangada. Yaptığı paylaşımların daha fazla beğeni alması için İnstagram'da sahte popülerlik peşinde koşan karakterlerin öyküsüyle başlıyor, ardından sosyal medya araçlarının ekonomik bakımdan nasıl kazançlar sağlayabileceğiyle ilgili yeni bir boyuta geçilmişti ama ne yazık ki manga bu 2 cildin ardından askıya alınmış.

Bu spin-off değil de, ana seri olan Saikyou Densetsu Kurosawa listemde var. İleride okumak nasip olursa artık.:rolleyes:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık