Evet konu net OPM evreninden Saitama kimlere tek atabilir?
Ankette karakterleri yazdım.
Karakterleri Anime/Çizgi Roman karışık ekledim umarım tutarlı olmuştur.
Not: Karakterlerin evrenlerindeki kurallar sayılmayacak. Örneğin; Haki kullanmadan da Logialara vurabilecek Saitama.
Anketteki iki karakterin arasında bir yerde görüyorsanız gelebileceği yeri yorumlarda belirtebilirsiniz.
Örnek: Midoriya'dan Zoro'ya kadar tek atar ama Luffy'de takılır.
Karakter bilgisi:
Not: En güçlü formları dikkate alınacaktır.
Midoriya: MHA, One For All quirk. Quirk'i sayesinde süper güce sahip olmuştur, yumruklarıyla şok dalgaları yapabiliyor.
Midoriya vs Todoroki:
Luffy: One Piece, Lastik Meyvesi.
All Might: One For All Quirk'inin önceki kullanıcısı, 1. numara kahraman. Asıl adı Toshinori Yagi'dir.
Kaido: 4 Yonkou'dan birisi. Ölümsüz diye biliniyor. Ejderha meyvesi yemiştir. Sopa kullanır.
Batman: DC Karakteri. Yarasa logosuna sahip. Süper güce sahip değildir, üstün teknoloji sayesinde kahraman olmuş abimiz.
Hulk: MC Karakteri. Gamma ışınına maruz kalması sonucunda yeşil bir deve dönüşmüş, en güçlü formunda gezegenleri parçalayabilecek hale gelmiştir. Yumruklarıyla dövüşür.
Darkseid: DC Karakteri. Superman'in comicdeki rakibi. Kendisi uzaylıdır. Uçabilir, telepati, teleport yeteneklerinden bazılarıdır. Dövüş stilleri ustasıdır.
Superman: DC Karakteri. Aslen Cryptonludur. Süper güce sahiptir, uçabilir, gözlerinden lazer atabilir, süper hızda hareket edebilir.
Galactus: MC Karakteri. "Gezegen Yutucu" diye bilinir. Silver Surfer'a güçlerini veren abimizdir. Marvel evrenindeki en güçlü karakterlerden biridir.
Beyonder: MC Karakteri. Marvel'da One Above All'dan sonra en güçlü karakterdir. Neredeyse herşeyi yapabilir.
Ankette karakterleri yazdım.
Karakterleri Anime/Çizgi Roman karışık ekledim umarım tutarlı olmuştur.
Not: Karakterlerin evrenlerindeki kurallar sayılmayacak. Örneğin; Haki kullanmadan da Logialara vurabilecek Saitama.
Anketteki iki karakterin arasında bir yerde görüyorsanız gelebileceği yeri yorumlarda belirtebilirsiniz.
Örnek: Midoriya'dan Zoro'ya kadar tek atar ama Luffy'de takılır.
Karakter bilgisi:
Not: En güçlü formları dikkate alınacaktır.
Midoriya: MHA, One For All quirk. Quirk'i sayesinde süper güce sahip olmuştur, yumruklarıyla şok dalgaları yapabiliyor.
Midoriya vs Todoroki:

Son düzenleme: