Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Sahte Ölümü En Çok Rahatsız Eden Karakterler

Sahte Ölümü En Rahatsız Edici Karakter

• Kullanılan toplam oy
    108
Kinemon çok rahatsız edici gelmişti bana. Rahatsız eden kısım aşırı zorlama olması. Yok Law kesince tam yapışmamış. Kılıç oraya denk gelmiş ve bölünmüş falan.

Kinemon. Madem karaktere ihtiyacın var o zaman öyle epik bir ölüm sahnesi çizmeyeceksin, dalga mı geçiyorsun insanların aklıyla

Şıkları incelerken "Bon Clay Sama" yı görünce bir duygulanmadım değil.

Oda'nın net en iyi ve en anlamlı kapak sayfası benim için Bon Clay'ın öldürmediğini göstermesiydi.Ölseydi çok üzülürdüm... 😭😭😭

Kinemon çok rahatsız edici gelmişti bana. Rahatsız eden kısım aşırı zorlama olması. Yok Law kesince tam yapışmamış. Kılıç oraya denk gelmiş ve bölünmüş falan.
Kinemon'un öleceğini hiç düşünmemiştim bu yüzden beni rahatsız etmemişti.Ama şimdi sen yazınca düşündüm de bayağı rahatsız edici aslında.

Pell tabii ki. Pedroyu öldüren minicik patlama pelli öldürmüyor hadi oradan. Bm bile patlamaya düştü pell ölmedi. Pell>Bm.

Kinemon'un öleceğini hiç düşünmemiştim bu yüzden beni rahatsız etmemişti.Ama şimdi sen yazınca düşündüm de bayağı rahatsız edici aslında.
Aslında şöyle düşünmek lazım. Oda bile Kinemon'un Kaido'nun o saldırısından ve bıçaklamasından sonra ölmesi gerektiğini düşünmüş ki kurtarmak için böyle aşırı saçma bir sebep bulmuş ..

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık