G4 açmadan önce Dof'un yediklerini Kata yese zaten ölürdü vs olmazdıG4 Açınca Bok torbasına dönen doff ile G4 açmasıyla bile tam olarak seviyesine ulaşamadığı adamı denk tutmayın derim
G4 açmadan önce Dof'un yediklerini Kata yese zaten ölürdü vs olmazdıG4 Açınca Bok torbasına dönen doff ile G4 açmasıyla bile tam olarak seviyesine ulaşamadığı adamı denk tutmayın derim
Sorun şurada başlıyor Doff'un yediklerini kata yemezdi ona vurabilmek bile büyük meseleG4 açmadan önce Dof'un yediklerini Kata yese zaten ölürdü vs olmazdı
Sorun orada başlıyor işte teke tek bir çocukla dövüşüp dayak ata ata kaybetti ezik, anne problemli 50 yaşındaki ergen bebeSorun şurada başlıyor Doff'un yediklerini kata yemezdi ona vurabilmek bile büyük mesele
Kata, Law + Luffy ile dòvüşmediği için Dofun yediklerini yemezdi denemez. Basbayaği o red hawki da gamma knife de yerdi bana kalırsa. İç organları çorba olunca kalkamazdı muhtemelen.Sorun şurada başlıyor Doff'un yediklerini kata yemezdi ona vurabilmek bile büyük mesele
Katakuri 3 saat kan kaybedip dövüşen bir adam.G4ten de Dof'tan fazla darbe aldı.Bir tarafta neden bana yardım etmedin diye ağlayan bir adam ile kendisine yardım edildi diye kendini deşen bir adam.Denklem basit.G4 açmadan önce Dof'un yediklerini Kata yese zaten ölürdü vs olmazdı
Evet en fazla bir kere döver sonra çay içmeye falan gider sonra gene döver ama sonuç olarak küsküyü alıp Dof, acaba anamı da döver misin diye mırıldanmaya başlar.Katakuri 3 saat kan kaybedip dövüşen bir adam.G4ten de Dof'tan fazla darbe aldı.Bir tarafta neden bana yardım etmedin diye ağlayan bir adam ile kendisine yardım edildi diye kendini deşen bir adam.Denklem basit.
Beni koruyacak mısın Magellan diyen adama Kata 10 dakika ayırır en fazla.Evet en fazla bir kere döver sonra çay içmeye falan gider sonra gene döver ama sonuç olarak küsküyü alıp Dof, acaba anamı da döver misin diye mırıldanmaya başlar.
10 dakika mı olur 10 saat mi olur orasını bilemem ama işin nihayeti değişmez.Beni koruyacak mısın Magellan diyen adama Kata 10 dakika ayırır en fazla.
Magellan'dan yardım dilenmekten iyidir ya da bana nidin yirdim etmiyosun Fuji demekten xd.10 dakika mı olur 10 saat mi olur orasını bilemem ama işin nihayeti değişmez.
ınımı da dıviçık misun Dof