Kendin diyosun zaten Mangaka kimi istersem onu kazandırırım adam Sakazuki kafasında en güçlü diye tasarlamış. Kumandanlarla onu savaştırıyoki güçüni göstermek için.
Op'da son gösterilen en güçlü oluyo örnek Kata
Kata zaten komutanlar arasında en güçlü kişiydi.Yani komutanlar arasında bir güç dengesi olduğunu mangaka en başında hissettirdi.Ama amiraller öyle değil.Hepsi aynı mevkide.Dediğim gibi Aka Aok'u yendi diye ondan kesin güçlü müdür ? Taş-kağıt-makas olayı olamaz mı ? Atıyorum olası bir başka dövüşte Aokiji yenemez mi ?
Kardeşim sana ben anlatamıyorum galiba sen sağlamken aldığın tek güçlü darbeyle yarı ölü durumdaki 267 kılıç darbesi arasında fark var diyorum. Squard'dan o kılıçı hic yemese adam almıcak belki Sakazukiden o darbeyi belki savaşı kazanıçak mangaka o darbeyi veriyo ben bu adam savaşı kaybettirmeliyim adamı hasta yapıyoki haki kullanmasın darbeleri hepsini alsın diye tekrar diyorum adamın zaten ölüçegi biyerden sonra belli Wb kendide anlıyo ondan sonra gelen darbelerin önemi yok zaten ölümcül hasarı almış iradesiyle ayakta kalıyo 267 geç 2676 daha yese farkı yok.
Şu seride normal kılıç yaraları,mermiler alayı evrenin en güçsüz saldırılarından.WB'yi asıl bitiren onlardan ziyade Aka'dan aldığı darbelerdir.Sen basit isimsiz kılıç yaralarıyla,hakisiz normal mermileri magma yumruğuyla eş tutuyorsan bilemem.
Wb düşmüştü adam her gelen darbeyi hasar olarak alıyodu savunamıyodu vücunuda haki basamıyordu. Wb savunma yapamıyor diyorum ben sen diyosunki Bm savunması daha iyi savunmanın ne kadar iyi veya kötü olsun onu kullanamıyosan değeri kalmıyo.
Hala tek taraflı bakıyorsun.WB eyvallah haki savunması yapamadıda Aka WB'ye karşı yapabildi mi ? Hani dediğim gibi 10 dorukilik elemanların sapladığı kılıçtan,mermiden vs. ne olur ? İllaki etkiledi ama yok %20 yok %30'una düştü öhhh derim.
Sen bana ''Bm devasa elektirik yedi cizik almadı Wb normal kurşundan hasar alıyo ama sen diyosumki diğer yokolardan pekte farkı yok.'' şu cümleyi kurmadın mı ? BM'nin savunma daha iyiyse,o yıldırımdan hasar almadıysa onu WB'den güçlü mü yapıcaz ? BM istediği kadar demir balon olsun sen deprem yumruğundan etkilenmicek mi zannediyon kadını ?
Wb yerine BM savaşa koy Squard o kılıcı yemez gözlem hakisi sayesinde anlar durdurun o saldırıyo top, mermi,kılıç bunlar Bm gelemezdiler bile Akainun yumrukları Koka sayesinde minize edilirdi.
Mangaka Wb'yi savaşa % 20 filanla soktu öldürmek için
Yalnız WB'nin tam kapasite haki kullanan hali gençliğindeki zirve hali oluyor nerdeyse.O WB'nin de zirve hali şimdiki yonkolardan seviye olarak daha üstün.Uygun bir kıyaslama değil yani.Siz diyorsunuz ''Hasta ve yaşlı yonko neler yaptı genç bir yonko olsa neler yapar'' O yaşlı WB'nin gençliği diğer yonkoların gençliğiyle aynı seviye değil.Daha da üstte bir seviyede.Bu yüzden bu sözüde referans almam.
%20 kısmına diyecek bir şeyim bile yok.Biraz daha abart %5-%6 falan deseydin.Luffy 1-2 arc sonra yonkoya yürüyecek ve şu an seviyesi daha amiral değil sen 1 yonko=2 amiral diyorsun.Bilemedim...