Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sağ Kollar vs. Borsalino & Savaş Lordları

Hangi taraf alır?

• Kullanılan toplam oy
    78
  • Anket kapatılmış .
Zoro hedefinden 1 cm sapmış değil. Tayfa Luffy'nin beceriksiz olduğunu ya da hayalinin kendi boyunu aştığını görünce topyekün "ee bu çocuğa yardım etmek lazım, yoksa bundan bi' cacık olacağı yok, bu tek başına hıyar bile değil" dedi sadece :hhh:

Olay budur azizim. Yoksa teknik olarak Luffy'nin hayali tek başına gerçekleştirebileceği bir hayal değil. Şekil A, B, C, X, Y, Z'de görüldüğü üzere alayının yardımını alıyor zaten :flaugh:

Son düzenleme:
Jimbei'nin magma avuçladığı yerde WB magma ile deliniyorsa bir durup düşünmek lazım. WB'nin göğsüne aldığı darbe Akainu'nun marifeti değil. Adam diz üstü çökmüş kalp krizi geçiriyor orda. Tamamen saldırıya açık. O duruma nasıl düştü? Hasta, yaşlı ve yaralı olduğu için. Karşısında güçlü kim olsa kalıcı hasar verirdi o an. Hikayenin geleceği için Akainu'yu tercih etti mangaka hepsi bu.

Sağlam kapışma olur.

Round 1
Katakuri>Doflamingo
Mihawk>Shiryuu
Beckman>Kuma
Marco, Kizaru ya uzun süre dayanır.
Jack vs. Weevil aşağı yukarı denk desek kapışmaları uzar.

Round 2
Katakuri+Beckman>mihawk
Kizaru>Marco
Jack le Weevil hala kapışıyor

Round 3
Katakuri+Beckman+Jack vs Kizaru+Weevil uzar gider. 1 hafta sonra Marco iyileşip gelir ve savaş burada biter :D

Jimbei'nin magma avuçladığı yerde WB magma ile deliniyorsa bir durup düşünmek lazım. WB'nin göğsüne aldığı darbe Akainu'nun marifeti değil. Adam diz üstü çökmüş kalp krizi geçiriyor orda. Tamamen saldırıya açık. O duruma nasıl düştü? Hasta, yaşlı ve yaralı olduğu için. Karşısında güçlü kim olsa kalıcı hasar verirdi o an. Hikayenin geleceği için Akainu'yu tercih etti mangaka hepsi bu.
Bravo.Bu jinbei ace ile 5 gün kapışıp yenişemeyen jinbei.Ace i uykusunda tekleyen beyaz sakal ace'in dengi olan jinbei nin yaptığını yapamıyorsa bir anormallik var demektir.Mesela 70 kusur yaşındaki hastalıktan ölmek üzere olan adamın ikide bir kalbinin teklemesi olabilir.Yani beyaz sakal formunun zirvesinde (hahahah) değildi, hatta yakın bile değildi.Meyve gücü olarak birşey diyemem, meyve kullanımının vücudun kondisyonuna göre değişip değişmediğini bilmiyoruz.

Kendin diyosun zaten Mangaka kimi istersem onu kazandırırım adam Sakazuki kafasında en güçlü diye tasarlamış. Kumandanlarla onu savaştırıyoki güçüni göstermek için.
Op'da son gösterilen en güçlü oluyo örnek Kata
Kata zaten komutanlar arasında en güçlü kişiydi.Yani komutanlar arasında bir güç dengesi olduğunu mangaka en başında hissettirdi.Ama amiraller öyle değil.Hepsi aynı mevkide.Dediğim gibi Aka Aok'u yendi diye ondan kesin güçlü müdür ? Taş-kağıt-makas olayı olamaz mı ? Atıyorum olası bir başka dövüşte Aokiji yenemez mi ?

Kardeşim sana ben anlatamıyorum galiba sen sağlamken aldığın tek güçlü darbeyle yarı ölü durumdaki 267 kılıç darbesi arasında fark var diyorum. Squard'dan o kılıçı hic yemese adam almıcak belki Sakazukiden o darbeyi belki savaşı kazanıçak mangaka o darbeyi veriyo ben bu adam savaşı kaybettirmeliyim adamı hasta yapıyoki haki kullanmasın darbeleri hepsini alsın diye tekrar diyorum adamın zaten ölüçegi biyerden sonra belli Wb kendide anlıyo ondan sonra gelen darbelerin önemi yok zaten ölümcül hasarı almış iradesiyle ayakta kalıyo 267 geç 2676 daha yese farkı yok.
Şu seride normal kılıç yaraları,mermiler alayı evrenin en güçsüz saldırılarından.WB'yi asıl bitiren onlardan ziyade Aka'dan aldığı darbelerdir.Sen basit isimsiz kılıç yaralarıyla,hakisiz normal mermileri magma yumruğuyla eş tutuyorsan bilemem.

Wb düşmüştü adam her gelen darbeyi hasar olarak alıyodu savunamıyodu vücunuda haki basamıyordu. Wb savunma yapamıyor diyorum ben sen diyosunki Bm savunması daha iyi savunmanın ne kadar iyi veya kötü olsun onu kullanamıyosan değeri kalmıyo.
Hala tek taraflı bakıyorsun.WB eyvallah haki savunması yapamadıda Aka WB'ye karşı yapabildi mi ? Hani dediğim gibi 10 dorukilik elemanların sapladığı kılıçtan,mermiden vs. ne olur ? İllaki etkiledi ama yok %20 yok %30'una düştü öhhh derim.

Sen bana ''Bm devasa elektirik yedi cizik almadı Wb normal kurşundan hasar alıyo ama sen diyosumki diğer yokolardan pekte farkı yok.'' şu cümleyi kurmadın mı ? BM'nin savunma daha iyiyse,o yıldırımdan hasar almadıysa onu WB'den güçlü mü yapıcaz ? BM istediği kadar demir balon olsun sen deprem yumruğundan etkilenmicek mi zannediyon kadını ?

Wb yerine BM savaşa koy Squard o kılıcı yemez gözlem hakisi sayesinde anlar durdurun o saldırıyo top, mermi,kılıç bunlar Bm gelemezdiler bile Akainun yumrukları Koka sayesinde minize edilirdi.

Mangaka Wb'yi savaşa % 20 filanla soktu öldürmek için
Yalnız WB'nin tam kapasite haki kullanan hali gençliğindeki zirve hali oluyor nerdeyse.O WB'nin de zirve hali şimdiki yonkolardan seviye olarak daha üstün.Uygun bir kıyaslama değil yani.Siz diyorsunuz ''Hasta ve yaşlı yonko neler yaptı genç bir yonko olsa neler yapar'' O yaşlı WB'nin gençliği diğer yonkoların gençliğiyle aynı seviye değil.Daha da üstte bir seviyede.Bu yüzden bu sözüde referans almam.

%20 kısmına diyecek bir şeyim bile yok.Biraz daha abart %5-%6 falan deseydin.Luffy 1-2 arc sonra yonkoya yürüyecek ve şu an seviyesi daha amiral değil sen 1 yonko=2 amiral diyorsun.Bilemedim...

Kata zaten komutanlar arasında en güçlü kişiydi.Yani komutanlar arasında bir güç dengesi olduğunu mangaka en başında hissettirdi.Ama amiraller öyle değil.Hepsi aynı mevkide.Dediğim gibi Aka Aok'u yendi diye ondan kesin güçlü müdür ? Taş-kağıt-makas olayı olamaz mı ? Atıyorum olası bir başka dövüşte Aokiji yenemez mi ?

Şu seride normal kılıç yaraları,mermiler alayı evrenin en güçsüz saldırılarından.WB'yi asıl bitiren onlardan ziyade Aka'dan aldığı darbelerdir.Sen basit isimsiz kılıç yaralarıyla,hakisiz normal mermileri magma yumruğuyla eş tutuyorsan bilemem.

Hala tek taraflı bakıyorsun.WB eyvallah haki savunması yapamadıda Aka WB'ye karşı yapabildi mi ? Hani dediğim gibi 10 dorukilik elemanların sapladığı kılıçtan,mermiden vs. ne olur ? İllaki etkiledi ama yok %20 yok %30'una düştü öhhh derim.

Sen bana ''Bm devasa elektirik yedi cizik almadı Wb normal kurşundan hasar alıyo ama sen diyosumki diğer yokolardan pekte farkı yok.'' şu cümleyi kurmadın mı ? BM'nin savunma daha iyiyse,o yıldırımdan hasar almadıysa onu WB'den güçlü mü yapıcaz ? BM istediği kadar demir balon olsun sen deprem yumruğundan etkilenmicek mi zannediyon kadını ?

Yalnız WB'nin tam kapasite haki kullanan hali gençliğindeki zirve hali oluyor nerdeyse.O WB'nin de zirve hali şimdiki yonkolardan seviye olarak daha üstün.Uygun bir kıyaslama değil yani.Siz diyorsunuz ''Hasta ve yaşlı yonko neler yaptı genç bir yonko olsa neler yapar'' O yaşlı WB'nin gençliği diğer yonkoların gençliğiyle aynı seviye değil.Daha da üstte bir seviyede.Bu yüzden bu sözüde referans almam.

%20 kısmına diyecek bir şeyim bile yok.Biraz daha abart %5-%6 falan deseydin.Luffy 1-2 arc sonra yonkoya yürüyecek ve şu an seviyesi daha amiral değil sen 1 yonko=2 amiral diyorsun.Bilemedim...
Pes ettim Sen haklısın Sakazuki > tüm evren.

Hacı şöyle algı yaratma çabasına girme.Tartışmıcaksan tartışmıcam de.Sakazuki>yonko diye bir şey ima ettiğimiz yok öyle diyormuşuz gibi yorum atıyorsun.
Birader sen anlamak istemiyosun ben diyorum adam hasta yaralı kendiside bu savaştan çıkamayaçagı biliyor. Aka yumruk attı diyosun Wb o yumrugu yemesinin sebebi kalbi tekliyo o anda hasta çünkü. Mangaka Wb'ye o kadar dez avantaj veriyoki ölmesi için sen hala diyosunki Aka yumruk attı Wb çok etkilendi kardeşim orda kalbi teklemese o yumruğu yemicek diyorum bende.

Adam daha savaş başlamadan deşilmiş
Hasta kalbi tekliyo kilitleniyo
Wb ilk gösterildiğinde bile bu adam çok hasta olduğu belli
Yaşlanmanın verdiği güç kaybına girmiş
Mf arcında nerdeyse tek başına savaştı bu adam

Bunlara rağmen yerin dibine sokuyosa amirali Yonko>>>> amirall derim ben.

Birader sen anlamak istemiyosun ben diyorum adam hasta yaralı kendiside bu savaştan çıkamayaçagı biliyor. Aka yumruk attı diyosun Wb o yumrugu yemesinin sebebi kalbi tekliyo o anda hasta çünkü. Mangaka Wb'ye o kadar dez avantaj veriyoki ölmesi için sen hala diyosunki Aka yumruk attı Wb çok etkilendi kardeşim orda kalbi teklemese o yumruğu yemicek diyorum bende.

Adam daha savaş başlamadan deşilmiş
Hasta kalbi tekliyo kilitleniyo
Wb ilk gösterildiğinde bile bu adam çok hasta olduğu belli
Yaşlanmanın verdiği güç kaybına girmiş
Mf arcında nerdeyse tek başına savaştı bu adam

Bunlara rağmen yerin dibine sokuyosa amirali Yonko>>>> amirall derim ben.
Aka kalbi teklerken WB'ye yumruk attı ona bir şey demiyorum zaten.Ama WB'de Aka'ya nasıl yumruk attı ? Bunada bakıcaz o zaman.Aka diğerlerini peşlerken bi anda arkasında bitipte yumruk atmadı mı WB ? Kalbi teklemeden önceki vslerinde uzak menzilli saldırılarla üstünlük kurmaya çalıştılar ama başaramadılar.Ki ordaki durumu kalbi tekleyene kadar çokta kötü değildi WB'nin.Tamam WB'nin anca kalbi tekleyince Aka vurdu ama WB'de anca Aka'nın dikkati başka yerdeyken vurabildi.

Sen normal kılıç yaralarını,mermileri gözünde çok büyütüyon anlaşılan.O zaman farklı düşünüyoruz diyeyim.Bana göre o mermiler,kılıç yaraları vs. Aka'nın tek magma yumruğu etmez.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık