Yazının çoğuna katılıyorum sadece 2'si hariç ilki Burgess bence bu adam Karasakal korsanlarının sağ kolu değil çünkü Teach zeki bir adam ve en çok güvendiği adamının sadece kaba kuvvetine ve sinsiliğine güvenen bir adamı olacağını sanmıyorum ve henüz şeytan meyvesi yememesi de beni düşündürüyor bu tam bir kanıt değil çünkü mesela bulunan meyveyi beğenmemiş veya ayrı ayrı arıyorsalar bulamamış olabilir kendi gemisi ile ama Teach'in en güvendiği adamını 2 yıl boyunca meyvesiz bırakacağını düşünmüyorum. Bence Karaksakal Korsanlarının Sağ Kolu Laffitte'dir böyle düşünmemin 3 sebebi var
ilk sebebim: Teach'in onu Denizci karargahına yollamış olması şimdi en güvendiği adamını neden Onu gördükleri yerde öldürecek insanların olduğu bir yere yollasın, tehlikeye atsın diye düşünebilirsiniz ama O sırada Savaş Lordu olmak Teach'in planlarını gerçekleştirmesi için hayati bir noktaydı bu yüzden onları ikna edeceğine emin olduğu birini göndermesi lazım böyle ve mühim bir konuda Laffitte'ye güveniyor.
İkinci sebebim: Laffitte'nin Teach'i koruma içgüdüsü bunu Acei Teach'i yaraladıktan sonra gördük sonrasında da Teach'i öldürmek isteyen Avalo Pizarro'ya onu öldüreceğini söylerken gördük kaptanını bu kadar korumak istemesi bence karşılıklı güven oluşturur.
Üçüncü sebebim: ise Laffitte'nin bir şeytan meyvesine sahip olması Teach'in şeytan meyvesi kullanıcılarına sempatisi var veya O kanat meyvesini henüz adı veya nereden bulduğu açıklanmadı ama Teach vermiş olabilir.
2. Katılmadığım nokta ise Jack. Kaido bencede Jack'e güveniyor ama Queen ve King kadar olduğunu sanmam onlarla ne zaman tanıştı bilmiyoruz ama Wano'da Kozuki Oden'in kalesi yanarken Queen ve King. Kaido'nun yanında savaştı tamam o zamanlar Jack'te tayfadaydı ama sadece 8 yaşındaydı çocuktu. Kaido'nun Queen ve King ile daha çok yaşanmışlığının olması bana onlara bir tık daha fazla güvendiğini düşündürüyor.