Kralın hakkını yiyorsun koca anayı öldürmeyi düşündü.Chopper iki oy almış, üzücü.
Kralın hakkını yiyorsun koca anayı öldürmeyi düşündü.Chopper iki oy almış, üzücü.
Olmaz olsun böyle sadakatYalnız ben burada yapana değil yapmayana saygı duyarım. Yani yapabilmeleri iyi bi şey değil bana göre. Ha zaten önceden dediğim gibi hiçbiri yapmaz bence.
Buna da katılıyorum.Yalnız ben burada yapana değil yapmayana saygı duyarım. Yani yapabilmeleri iyi bi şey değil bana göre.
Zoro burada niye kesmemiş Ussop’u veya Sanji’yi?Bu işin adamı net Zorodur.Hatta Big mom arcında orda Zoro olsa Luffy sanji ona saldırdığında böyle bir emir verse hatta vermese bile Zora sanjiyi anında keserdi bence.Jinbei ne kadar kaptan ne derse o dur kafasında gibi dursada sağ duyulu biriymiş gibi geliyor bana bir nakamasını öldüreceğine tayfayı terketmeyi yeğler.Zaman atlaması öncesi Robinde bunu yapabilirdi bencr ama şuan yapamaz gibi.
Bu sahneyi bahsettiğim durumla aynı kefeye koyacakmısın cidden.Burda Sanji Luffyi durdurmak için yapması gerekeni yapıyor.Zoro burada niye kesmemiş Ussop’u veya Sanji’yi?