Sorgudan kasıt, öldürmekten başka çare sunmak tarzı şeyler.Sebebi söyleyince sadakat sorgulamaya gerek yok. Bence anket sadece emir olsun.
Sorgudan kasıt, öldürmekten başka çare sunmak tarzı şeyler.Sebebi söyleyince sadakat sorgulamaya gerek yok. Bence anket sadece emir olsun.
Aslında yapacağını düşünüyorum. Sanırım cıvık davranması bilinçaltımda kesin yapacağını düşünmeme engel koyuyor, o yüzünden emin değilim yazdım.Brook için en anlamda emin değilsin?
Ben güç açısından söyledin diye düşündüm, ama gerçek bir korsan gibi tayfaya katılan tek kişi Brook'tu. Bence yapar.Aslında yapacağını düşünüyorum. Sanırım cıvık davranması bilinçaltıma kesin yapacağını düşünmeme engel koyuyor, o yüzünden emin değilim yazdım.
Sebep kısmını anladım da sorgusuz kim yapar bilemiyorum. Arabasta'da sanki zoro hiç sorgulamadan Smoker'ı kurtarmıştı Luffy'nin emri diye. Denizcilere satma durumunda sorgusuz öldürmesi olası. aynı şekilde Jinbei ve Brok da yapabilir. Özellikle Jinbei'nin yapmasını daha çok bekliyorum. Eski Robin olsa onunda öldürmesini beklerdim.Luffy gerekli sebebi söylemiş zaten. Denizciler'e satmış tayfadan biri onların hepsini diyelim mesela.
Teşekkürler.Zoro kendi sebebini arar, sorgusuz bir şekilde kimseyi kesmez. Bunu da Usopp vakasında zaten açıkça dile getirdi.
Aynı şekilde tayfadan kimsenin, sorgusuz sualsiz bir şekilde, Luffy'nin böyle bir emrini uygulayacağını zannetmiyorum.
Cevabım son şık.
Edit : güzel başlık olmuş, ellerine sağlık.
Yok açıklamayı okudum. Ama doğru Brook eski toprak bu işleri biliyor. Yapardı bencede.Ben güç açısından söyledin diye düşündüm, ama gerçek bir korsan gibi tayfaya katılan tek kişi Brook'tu. Bence yapar.
Denizci olayını öylesine yazdım, sebep için x diyelim, önemi yok o kısmın. Ana fikri anlamışsın ama.Sebep kısmını anladım da sorgusuz kim yapar bilemiyorum. Arabasta'da sanki zoro hiç sorgulamadan Smoker'ı kurtarmıştı Luffy'nin emri diye. Denizcilere satma durumunda sorgusuz öldürmesi olası. aynı şekilde Jinbei ve Brok da yapabilir. Özellikle Jinbei'nin yapmasını daha çok bekliyorum. Eski Robin olsa onunda öldürmesini beklerdim.