Luffy bakacak "olmuyor artık, olmuyor" diyecek ve Kata'nın önünde canını teslim edecek. BM'de bizimkileri avlayıp, cigarasını içecek. Kaidou baba da "ulan benim avlarımı nasıl avlarsın, bre köstebek" deyip BM ve tayfasını parçalayacak.
Sonra tayfa zoro nun luffy den daha güçlü olduğunu görüp luffy i dislayacaklar.Luffy de gidip karasakal a katılacak ardından Raftel e ulaştıkların da luffy karasakal adına tüm tayfayı katlederek one piece bulacak.Sonra karasakal luffy ile işi bittikten sonra luffy de öldürecek sonsuza kadar mutlu yaşayacaklarZoro cigarasını yakacak ve göz bandını açacak. Ardından sol gözünde ışınlanma yeteneği olduğunu açıklayıp, BM'nin tsunamisine Shishi Sonson atacak.
Hayır, OP'u Zoro bulacak ve KK olacak. Sonra BB ve Luffy'i tekleyecek.Sonra tayfa zoro nun luffy den daha güçlü olduğunu görüp luffy i dislayacaklar.Luffy de gidip karasakal a katılacak ardından Raftel e ulaştıkların da luffy karasakal adına tüm tayfayı katlederek one piece bulacak.Sonra karasakal luffy ile işi bittikten sonra luffy de öldürecek sonsuza kadar mutlu yaşayacaklar
Nokta .Kaidou babanın kasları gevşemiştir ve "ula şurdan bir Yonko çıksa da, gevşemiş kaslarımı tazelesem" diye düşüne durur ki, bizim yeni yetme BB çıka gelir, yüzündeki o sırıtmayla "hehehe, seni dövecem Kaydu" der. Kaidou baba parmaklarını kıtlatır ve "seni bekliyordum Çocuk" der. Ağzına cigarasını alır ve, yumruğunu sıkar. BB tüm meyve yeteneklerini, tüm tayfanın kudretini toplayarak Kaidou'yu teklemeyi hedefler, Kaidou baba biraz duraksar ve "ula bu velet bana zarar verebilir mi acep, du bakalım" der ve durur. BB tüm varlığıyla Kaidou'a saldırır ve Kaidou'da çizik yoktur. Baba, "bu muydu bütün yapabildiğin, sana nasıl Yonkou diyor bu ahmaklar", der ve BB'e vurduğu gibi perte çıkartır.
Tek atarKaidou babanın kasları gevşemiştir ve "ula şurdan bir Yonko çıksa da, gevşemiş kaslarımı tazelesem" diye düşüne durur ki, bizim yeni yetme BB çıka gelir, yüzündeki o sırıtmayla "hehehe, seni dövecem Kaydu" der. Kaidou baba parmaklarını kıtlatır ve "seni bekliyordum Çocuk" der. Ağzına cigarasını alır ve, yumruğunu sıkar. BB tüm meyve yeteneklerini, tüm tayfanın kudretini toplayarak Kaidou'yu teklemeyi hedefler, Kaidou baba biraz duraksar ve "ula bu velet bana zarar verebilir mi acep, du bakalım" der ve durur. BB tüm varlığıyla Kaidou'a saldırır ve Kaidou'da çizik yoktur. Baba, "bu muydu bütün yapabildiğin, sana nasıl Yonkou diyor bu ahmaklar", der ve BB'e vurduğu gibi perte çıkartır.