kör topal
Ben diyim 24 sen de 4.Dragon kaç aylık hamile?
Ben diyim 24 sen de 4.Dragon kaç aylık hamile?
Çok saçma hareket etmeye başladı son zamanlarda.Bir gariplikler var ama nedeni belli değil.Ahahhaaha Ya yapmayın.
Gerçekten öyle. Gereksiz ağlamalar falan. Neko sevmeler.Çok saçma hareket etmeye başladı son zamanlarda.Bir gariplikler var ama nedeni belli değil.
Nami zaten serinin çekirdeği, Luffy-Nami-Zoro. Her türlü Usopp'dan güçlü olacak, rahat ol. Enel ve Shiki boşuna mı onu kaçırdı?Benim tek umudum Nami'de çıkacak olan haki.
Benim acıkma aralıklarım çok garip. Saat başı acıkırım normalde. Bir gün kadar hiç acikmayinca garipsemiştim. :l
Usopp'tan şuan da daha güçlü bana göre. Fazla eziliyor bu kız bizim forumda.Nami zaten serinin çekirdeği, Luffy-Nami-Zoro. Her türlü Usopp'dan güçlü olacak, rahat ol. Enel ve Shiki boşuna mı onu kaçırdı?
Bu forumda yazanları oku ama terstenUsopp'tan şuan da daha güçlü bana göre. Fazla eziliyor bu kız bizim forumda.
O kadar değil. Bence en fazla 5 yıla görürüz.Saçma değil ama yakında kısmı saçma daha çok var. Ölmez isek 15-20 yıla görürüz.
0:23815: Vinsmoke Ailesi
-Sanji ile Puding karşılaşır, Puding ona deli gibi aşıktır
-Sanji düğünü iptal etmeye geldim der
-Baba Vinsmoke Sanji'nin enseye tokadı çakar ve evleneceksin der
-Vinsmoke abiler Sanji ile şakalaşır, özledik kerata falan derler :s
-Big Mom, kızımı beğenmediysen beni al der Sanji'ye. Vurulmuş görünce
-Puding Sanji için Big mom'u vurur
-Vinsmoke ailesi şok
-----
-Luffy, arkadaşını nasıl satarsın diyerek Zoro'yu döver
-Zoro özür diler, secdeye kapanır ve bana biraz adamlık öğret Luffy-sama der
-Luffy Zoro'yu kaldırıp, "Sen adamsın ama işte bazen saçmalıyon" der
-Nami ağlar
-Chopper dişi geyik peşinde :s
-Inu, Neko'nun mekana aniden dalar ve Neko'ya derhal gitmeleri gerektiğini söyler
-Neko şaşırınca da Inu, "Dragon çağırıyor" der
Bölüm sonu. Üç hafta boyunca op yok.
:S