Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Saçma Spoiler ve Teoriler

D = Dokusha.

SBS'lerde falan D diye kısaltırlar bu kelimeyi. Okuyucu demek. Sen, ben, biz, siz, onlar.

Artık hayatı mı okurlar zamanı mı bilemem.

Son düzenleme:
Neden zoro'nun bir gözü yaralı?
Zoro Mihawk ile olan eğitiminde her gün klasik olarak 7 saat kılıç kokladığı için motive olup babun keserek gayet mutlu yaşıyormuş 2 yılını. Bir gün Mihawk Zoro'nun performansından çok memnun kalınca, tek seferlk bir izin vermiş. YORUYU KOKLAYABİLECEKMİŞ. Bizim zoro ömründe böyle kılıç görmediği için içine çeke çeke kılıcın tadına varıp zevkten dört köşe olurken kılıcı o kadar içine çekmiş ki yanlışlıkla gözünü oymuş. İlk müdahalenin ardından zoro artık tek gözlü bir biçimde karşımıza çıkmaya başlamış. Ve utancından durumu kimseye anlatamamış. :oleyo2:
Bence gayet iyi teori @Yubashiri-sama
Yorgunluğumdan mı bilmiyorum ama bu bana mantıklı gelmeye başladı :D

Şimdi Zoro mihawkla ve babunlarla antreman yaptı ve bu babunlar birşeyleri izledikce öğreniyorlar. Boylece zoro aslında her defasında kendinin gelişmiş haliyle vs atmadımı ve o babunlar haki kullanmayı ogrenmedimi ilginc bir sorunsal

Aklıma geldi de bana mantıksız gelen bir şey var seride.

Logia türü meyve yemiş olan birine Silahlanma Hakisi olmadan vuramazsın değil mi? Kizaru yu örnek alalım bu adamın meyvesi Logia yani bu adama hakisiz vuramazsın.Kizaru birine tekme attığında vurabiliyor peki nasıl vuruyor? hatta üzerine giydiği kıyafetler nasıl üzerinde duruyor? kıyafetlerin üzerinde durabilmesi ya da ayakkabısının ayağında durması için Kizaru ya değmesi gerek ama bu adam Logia bu adama Hakisiz değemezsin.Ne hikmetse bu adama üzerine giydiği kıyafetler değiyor ama Haki olmayan hiçbir şey değimiyor.Hatta kizaru Haki kullanmadan bile birine değebiliyor peki nasıl oluyor? Kizaru haki kullanmadan bana değebiliyorsa bende ona değimiş olmuyor muyum? oluyorum çünkü ben ona değemezsem o da bana değemez.Kizaru değmek istediğinde Haki kullanmadan bana değebiliyor ama ben ona Haki kullanmadan değemiyorum.Üzerindeki kıyafetler bile Kizaru ya değiyor ne Hikmetse başka hiçbir şey değemiyor adama.
Logia türü aşırı garip ya mantıksızlık oluşturuyor bende.

Logia türü meyve yemiş olan birine Silahlanma Hakisi olmadan vuramazsın değil mi? Kizaru yu örnek alalım bu adamın meyvesi Logia yani bu adama hakisiz vuramazsın.Kizaru birine tekme attığında vurabiliyor peki nasıl vuruyor? hatta üzerine giydiği kıyafetler nasıl üzerinde duruyor? kıyafetlerin üzerinde durabilmesi ya da ayakkabısının ayağında durması için Kizaru ya değmesi gerek ama bu adam Logia bu adama Hakisiz değemezsin.Ne hikmetse bu adama üzerine giydiği kıyafetler değiyor ama Haki olmayan hiçbir şey değimiyor.Hatta kizaru Haki kullanmadan bile birine değebiliyor peki nasıl oluyor? Kizaru haki kullanmadan bana değebiliyorsa bende ona değimiş olmuyor muyum? oluyorum çünkü ben ona değemezsem o da bana değemez.Kizaru değmek istediğinde Haki kullanmadan bana değebiliyor ama ben ona Haki kullanmadan değemiyorum.Üzerindeki kıyafetler bile Kizaru ya değiyor ne Hikmetse başka hiçbir şey değemiyor adama.
Orası öylede her önümüze gelen adam çıplak olmasın diye öyle olması gerekiyor.biyde şöyle bişi var haki bilmen herzaman gerekli değil dokunmak için. Örneğin kesinligi olmasasa jozu elmas kaplı hali ile değdi kuzana veya apo kizaruya saldırdı.

Logia kullanıcısı istediği zaman meyvesini kapatabilir yoksa kontrolsüz güç olur meyvesi, eğer meyveyi kullanmazsa darbeyi yine alabilir mesela Luffy yemek için gittiği restorantta Smokera çarptığı sahnede haki kullanmıyor, haki kullanıp kullanmadığını bilemeyiz her zaman siyahlaşmıyor bedenleri belkide logia kullanıcısı o güce sahip olduğu için logiaya dokunabilir

Logia kullanıcısı istediği zaman meyvesini kapatabilir yoksa kontrolsüz güç olur meyvesi, eğer meyveyi kullanmazsa darbeyi yine alabilir mesela Luffy yemek için gittiği restorantta Smokera çarptığı sahnede haki kullanmıyor, haki kullanıp kullanmadığını bilemeyiz her zaman siyahlaşmıyor bedenleri belkide logia kullanıcısı o güce sahip olduğu için logiaya dokunabilir
Logia bilinci dahilinde kullanıyor. Orada smokerin haberi yoktu. O sebeble logiasal. Bir etki oluşmadı. Bu sebeple basit bir insan logia yese kafasına gelen kurşun adami öldürür.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık