Önce Zoro geliyor orda Sanji ile alakası yokSanji Kumanın karşısına dikilince Sanjiyi bayıltıyo...
Önce Zoro geliyor orda Sanji ile alakası yokSanji Kumanın karşısına dikilince Sanjiyi bayıltıyo...
Tmm işte Sanji Zoro değil kendisi feda olsun istiyo Zoro da onu engelliyo. İkisi de birbirini savunmaya çalışıyoÖnce Zoro geliyor orda Sanji ile alakası yok
Zoro bizi düşündü, ulan bu sağ kalırsa korsanfan sanji fanları iyice azıtır demiştirTmm işte Sanji Zoro değil kendisi feda olsun istiyo Zoro da onu engelliyo. İkisi de birbirini savunmaya çalışıyo
Hala bu ikilinin birbirlerine hissettirmeseler bile var olan dostluklarını savunuyorum??Zoro bizi düşündü, ulan bu sağ kalırsa korsanfan sanji fanları iyice azıtır demiştir
Var zaten aralarında büyük bir bağ var şahsen hissediyorumda ama diyalog kurmadıkları gerçeği değişmiyorHala bu ikilinin birbirlerine hissettirmeseler bile var olan dostluklarını savunuyorum??
+Sapık aşçıVar zaten aralarında büyük bir bağ var şahsen hissediyorumda ama diyalog kurmadıkları gerçeği değişmiyor
Yeterli tabi o açıdan haklısın+Sapık aşçı
-Yosun kafa
Bence baya diyalog içindeler...
Sanji= yosun kafa ödülüm seni geçmiş. Artık senden öndeyim. (görünmez olur nami ye sarmaya gider)Zoronun Sanjiyle diyalog kurduğunu ne zaman gördün
Sanji= yosun kafa ödülüm seni geçmiş. Artık senden öndeyim. (görünmez olur nami ye sarmaya gider)
Zoro= sapık aşçı her zaman 7 numara olacaksın. Duydun mu beni?
Lan nerede bu?