Bana mantıklı geldi. Zaten Vivi ile babası daha Levely'ye giderken evlilik hakkında konuşmaları olmuştu.Reverie ile ilgili olarak; Sabo Im ile dünya hükümetinin Vivi'yi öldürme planını öğrensin ve Vivi'yi kaçırmak zorunda kalsın. Daha sonra birbirlerine aşık olup evlensinler. Sonuçta biri prens diğeri prenses, her ikisi de devrimci ruhlu ve Luffy'ye yakın kişiler. Üstelik yabancıya gitmez, Çok güzel bir ikili olur.
Saçma başlığının altına yazmışsın ama teori bana hiç saçma gelmedi.Luffy'ler aslında geçmişe gitmiştir. Oden'in infaz edildiği alana gidip büyük bir savaş başlatırlar. Kaido yenilir, Oden yaşar, Wano dünyaya açılır.
Zoro, Wano'da kendi hocasını bulur ve onunla kılıç çarpıştırırken ona bir iki teknik gösterir. Yıllar sonra, hocası küçük Zoro'yu eğitirken Zoro'ya bu teknikleri öğretir. Yani, Zoro'nun kullandığı tüm teknikleri aslında Zoro kendisine öğretmiştir. Böyle de ulvi bir karakterdir Zoro.
Bunu çok beğendimLuffy'ler aslında geçmişe gitmiştir. Oden'in infaz edildiği alana gidip büyük bir savaş başlatırlar. Kaido yenilir, Oden yaşar, Wano dünyaya açılır.
Zoro, Wano'da kendi hocasını bulur ve onunla kılıç çarpıştırırken ona bir iki teknik gösterir. Yıllar sonra, hocası küçük Zoro'yu eğitirken Zoro'ya bu teknikleri öğretir. Yani, Zoro'nun kullandığı tüm teknikleri aslında Zoro kendisine öğretmiştir. Böyle de ulvi bir karakterdir Zoro.
Yapma hocam gayet saçma bence. Hayatta girilmez zaman yolculuğuna.Saçma başlığının altına yazmışsın ama teori bana hiç saçma gelmedi.
Tşk.Bunu çok beğendim
Zor okendı babasıda cıksın ıstersen.PUHAHAH GUEL TEORILuffy'ler aslında geçmişe gitmiştir. Oden'in infaz edildiği alana gidip büyük bir savaş başlatırlar. Kaido yenilir, Oden yaşar, Wano dünyaya açılır.
Big Mom ve Kaido aynı anda Luffy'e saldırırlar. Birsini Sanji, birisini Zoro durdurur ve Krala bu kadar kolay ulaşamazsınız derler.