Millennium Wizard 28 Mar 2014 #21 Sengoku dedi ki: Hocam pegasus dedin beni benden aldın valla... Genişletmek için tıkla ... Niye ? Bende düşünüyorum şu anda Vicious seçesim geldi.Gerçi gene oy gitmezdi ama şu resmi koysaydım açarken keşke Gizli İçerik Şu karizmaya bak
Sengoku dedi ki: Hocam pegasus dedin beni benden aldın valla... Genişletmek için tıkla ... Niye ? Bende düşünüyorum şu anda Vicious seçesim geldi.Gerçi gene oy gitmezdi ama şu resmi koysaydım açarken keşke Gizli İçerik Şu karizmaya bak
husra 28 Mar 2014 #22 Madara mı Pegasus mu derken, nostalji ile beraber Pegasus'a verdim oyumu. Vicious bizim Spike'a yamuk yaptı. Hiç sevmem.
Madara mı Pegasus mu derken, nostalji ile beraber Pegasus'a verdim oyumu. Vicious bizim Spike'a yamuk yaptı. Hiç sevmem.
mondem 28 Mar 2014 #23 Bunlar disinda bi kisi var, bi kisi var dedim ve en sonunda buldum o kisinin kim oldugunu; Gizli İçerik Alternatif olarak Katekyo Gitman Reborn'dan; Gizli İçerik Oyum digere, Takasugi'ye. Secenekler icindeyse Sanji iyi bir ihtimal. Ginko en karizmatik degil ama ayri bi havasi var u.u
Bunlar disinda bi kisi var, bi kisi var dedim ve en sonunda buldum o kisinin kim oldugunu; Gizli İçerik Alternatif olarak Katekyo Gitman Reborn'dan; Gizli İçerik Oyum digere, Takasugi'ye. Secenekler icindeyse Sanji iyi bir ihtimal. Ginko en karizmatik degil ama ayri bi havasi var u.u
Baki 28 Mar 2014 #24 Şu anketlere Op karekteri koymayın ya.Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz maalesef.
Smoker 28 Mar 2014 #26 Bu anket saçmalığına bir son gelir mi acaba diye bekliyorum, ama gelmeyecek gibi.
aszr 28 Mar 2014 #29 Ginko'ya meyillenen var ama basamamışlar maalesef, yine tek oy benden diren mushishi.