Normalde elbette olamaz.Luffy gibi gelişeceği çağ atlayacağı varsayılarak o yorumlar yapılıyor.Sonuçta bu adamın Luffy'den daha potansiyelli olduğu düşünülüyor. Luffy gibi yükselmesi bekleniyor.Hızla yükselip yeni bir Roger olacağı korkusuyla hükümet idam istedi zaten.O korku yüzünden Roger'ın soyu kurutulmak isteniyordu.Chinjao da dedi bunu önü açıktı iyi yaptı hükümet diye.Beyazsakal da bunu görmüş kk yapmak istiyordu onu.Katakuri gibi adamların 20-30 sene NW'de aktifken ödülleri anca 1.05 iken Ace'in iki senede 1 milyar olacağına inananlar. Allah'ım sen bizi Ace fanlarının radikalliğinden koru.
Ben 1.1 - 1.2 dedim. Uçtuğumu düşünmüyorum. Yaş faktörü dışında güç ve değer olarak o ödülü hak ediyor.Ben 900-1 milyar diyerek uçmuşum ama 20-25 kişi baya baya bir uçmuş
+1 bende en çok ona ''lan acaba'' diye takılmıştım. Gençlere o kadar ödül verilmiyor. Düzenli bir artış söz konusu.Ben 1.1 - 1.2 dedim. Uçtuğumu düşünmüyorum. Yaş faktörü dışında güç ve değer olarak o ödülü hak ediyor.
Ben gençlikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Çaylaklıkla alakalı olabilir.Sanji ilk ödül olarak çok yüksek deniyordu.Yani ilk ödül için uçuk rakamlar zaten alamıyorsun.+1 bende en çok ona ''lan acaba'' diye takılmıştım. Gençlere o kadar ödül verilmiyor. Düzenli bir artış söz konusu.
Genç dediğim oydu zaten. Ne kadar sahalarda kaldığın. Hani birden adama ''şunun ödülü 300 ken 900 yapalım'' falan demiyorlar belli ki. 602 genede az ama. En kötü 700 küsür gelir diyordum ben.Ben gençlikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Çaylaklıkla alakalı olabilir.Sanji ilk ödül olarak çok yüksek deniyordu.Yani ilk ödül için uçuk rakamlar zaten alamıyorsun.
Bakalım Teach'in ödülü açıklansın o zaman anlaşılacak güçle ilgili olduğu.Çünkü adam hem çaylak olarak geçiyor Chinjao diyor.Hem bilinmiyor hemde sıfırdan ödül almaya başlıyor.Bakalım göreceğiz ödülü diğer yonkolarla benzer mi farklı mı ? O zaman açığa kavuşmaya başlar.
Luffy'den potansiyelli ha?Ben gençlikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Çaylaklıkla alakalı olabilir.Sanji ilk ödül olarak çok yüksek deniyordu.Yani ilk ödül için uçuk rakamlar zaten alamıyorsun.
Bakalım Teach'in ödülü açıklansın o zaman anlaşılacak güçle ilgili olduğu.Çünkü adam hem çaylak olarak geçiyor Chinjao diyor.Hem bilinmiyor hemde sıfırdan ödül almaya başlıyor.Bakalım göreceğiz ödülü diğer yonkolarla benzer mi farklı mı ? O zaman açığa kavuşmaya başlar.
Hala varlar merak etme.Yazık bunun Akainu'yu alacağını düşünenler falan vardı.
Artık dörtlü paket mi veriyorsunLuffy'den potansiyelli ha?
Luffy şu an Ace'in son halinden 1 yaş küçük, görüyoruz erişilen potansiyelleri