Bu sadece senin yorumun.O ana karakter farklı prosedür uygulanıyor.Zaten adamı şişireceği kadar şişiriyor şans ile vs birde ödülden yüksek tutmak istemiyor mangaka.
Bu sadece senin yorumun.O ana karakter farklı prosedür uygulanıyor.Zaten adamı şişireceği kadar şişiriyor şans ile vs birde ödülden yüksek tutmak istemiyor mangaka.
İşte mantığın hakkını veren bir yorum. Bu Teach'in gözünü karartıp çökmeye gitmesini açıklıyor.Bir yonkoya bunu yapamaz.Herhalde ödülü 400 Milyon filandı meyve yiyince Ace kadar güçlü oldu demişlerdir ve devrimci olmasından 550 Milyondan biraz daha fazla verip 602 vermişlerdir
Dragon'da ödülü iki katı yani 1,2 Milyar filandır
Böylece devrimcilerin neden bir yonkou etmeyip adalara hükmedemeği anlaşılmış oldu. Dragon ve Sabo balon çıktı.
Hepimiz yorumluyoruz.Yorum diye gerçeğin üstü örtülmez.Luffy D. diye örtbas ediliyor.Ederi şu an 1 milyar en az ama yansıtılmıyor.Sabonun bahanesi ise yok adam yıllardır devrimci birde 2. adam.Luffy gibi 2 sene eğitim mi gördü aktif zamanında.En çok aranan adamın arkasındayken bu şekilde.Tam hayal kırıklığı.Ekstra bir neden öne sürmezse.Bu sadece senin yorumun.
Ben kendimi bilmiş sayıyorum : ))Eline sağlık.
Konumu ve meyvesiz gücü itibariyle daha fazla hak ediyor olabilir. Ancak gelişmekte olan karakter olarak gösterileceğinden 700-800'e oyum.
Vurmayın gidiyorum800-900 aşağısını diyenleri görcem yarın
Valla ben bi milyara yuvarladımdı xdKüsüratlı koyayım ki salladığım anlaşılmasın diyoruz biz ona. Ama genel olarak gücü gösteriyor kabaca.Şimdi 600 ile 1 milyar arasında çok fark var.
Birşeye yettiği yoktu ondan olmasın.Fuji'yi ciddiye aldı Dof.Ailesi de amiral var bak dedi ama Sabo'yu hiç sallayan olmamıştı.Sadece arenada denk geldi nereden bileyim dedi Diamante salla gitsin dedi sonrasında aile. Sonuç olarak öyle demesi de normal Law bile yönetici haklıyorken ondan güçlü bir adam olduğu için.Valla ben bi milyara yuvarladımdı xd
Vay be, ben yine bu milyar eder ülkeye nerdeyse tek başına yolladılar adamı sonuçta demiştim ama 600lük adam yetiyormuş koca Dressrosa'ya demek ki.
Dragon sıkılmış aynı Akainu'nun yaptığı gibi ölsün diye yollamıştır. Şansları Lufy oldu.Valla ben bi milyara yuvarladımdı xd
Vay be, ben yine bu milyar eder ülkeye nerdeyse tek başına yolladılar adamı sonuçta demiştim ama 600lük adam yetiyormuş koca Dressrosa'ya demek ki.